AB Yaşam Evleri'nde hayat başlıyor

İnşaat sektörünün saygın markalarından biri olan AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz 2014’te bitirilerek satışa sunulan “AB Yaşam Evleri”, çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen, Atatürk Havalimanı ve çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çeken bir konut projesi olmasının yanı sıra, uygun ödeme seçenekleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor…

Temmuz 2014’te satışa sunulan, 3 Blok ve 147 daireden oluşan AB Yaşam Evleri, otopark alanı, geniş sosyal imkanları, peyzajı ile konforlu yaşamı uygun fiyatlarla sunuyor. T üm detayların düşünüldüğü projede, 1+1’den 7+1 dubleks dairelere uzanan geniş alternatifler mevcut.

AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Yüzde yüz yerli ve öz sermayemizle inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. AB Grup İnşaat olarak genellikle kendimize ait araziler üzerinde proje geliştiriyoruz. Bu da hayata geçirdiğimiz projelerde avantajlı metrekare birim fiyatları sağlıyor. Bugüne kadar İstanbul’da birçok projeye imzamızı attık ve AB Yaşam Evleri de bu projelerden sadece biri. Yenibosna’da yer alan AB Yaşam Evleri, Atatürk Havalimanına ve Dünya Ticaret Merkezine sadece 4 kilometre,  Bakırköy Deniz Otobüslerime 6 kilometre, Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre ve metrobüs güzergahına ise sadece 3 kilometre mesafede yer alıyor” diye konuştu.

Çeşitli ödeme seçenekleri mümkün

Çocuk oyun alanları, fitness salonu, ve modern peyzaj alanlarının yanı sıra, sauna, kapalı otopark, ve yüksek güvenlik sistemiyle de kişiye özel ayrıcalıklar sunan projenin yatırım bedeli 35 milyon TL. 1+1 daireler 65-75 metrekare, 2+1 daireler 85-120 metrekare  aralığında, 3+1 daireler 120-165  metrekare arasında değişirken, dubleks daireler, 130-300 metrekare arası değişmektedir.

Hesaplı fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. AB Yaşam Evleri projesindeki konutlara, banka kredisi kullanarak ya da konut bedelinin yüzde 30'unu peşin ödeyerek kalan yüzde 70’lik kısmını vade farksız 24 ay AB Grup İnşaat Finansman imkanlarından yararlanarak sahip olmak mümkün.

Emlak Jet Haber

AB Yaşam Evleri İletişim

0212 550 93 95

0 Takipçi