Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi

Sıra dışı tasarımların yer aldığı Thanx Co. markasının sahibi Zeynep Ilıcalı, Bodrum’daki evlerinin kapılarını araladı. Yalıkavak'ta, Haziran 2009'da taşındıkları bu evde Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı ve evin iki ayrı neşe kaynağı olan kızları Leyla ve Yasemin, hep birlikte yaşıyor.

Sıra dışı tasarımların yer aldığı Thanx Co. markasının sahibi Zeynep Ilıcalı, Bodrum’daki evlerinin kapılarını araladı. Yalıkavak'ta, Haziran 2009'da taşındıkları bu evde Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı ve evin iki ayrı neşe kaynağı olan kızları Leyla ve Yasemin, hep birlikte yaşıyor. Ayrıca aileye Golden Retriever cinsi üç aylık yavru Pascal da eşlik ediyor. Ilıcalı Ailesi'nin Bodrum Yalıkavak'taki bu evi üç katlı, 12 odalı ve toplam kullanım alanı 650 metrekare. Bulunduğu Casa Nova sitesindeki beş ayrı dairenin birleştirilmesiyle ortaya çıkmış Ilıcalı'ların bu lüks evi. Zeynep Hanım, "Evinin bulunduğu sitenin Yalıkavak Küdür Koyu'nda deniz kenarı olması ve birçok aile dostumuzun aynı sitede olması bu evi seçerken en önemli tercih nedenlerimiz arasındaydı. Y.Mimar Emre Kunt ve Nadine Perahya'nın ortak projelerinden biri olan Casa Nova sitesi, yaz sezonu için son derece konforlu ve fonksiyonel düzenlenmiş. Sitedeki tüm evler modern çizgide olup her evin kendine özel bahçesi var. Burada çok sayıda ziyaretçimiz oluyor. Aslında dört kişi olsak bile, bazen sayımız 15-16'ya çıkabiliyor. Sitenin Yalıkavak Küdür Koyu'nda deniz kenarı olması ve birçok aile dostumuzun aynı sitede olması bu evi seçerken en önemli tercih nedenlerimiz arasındaydı. Y.Mimar Emre Kunt ve Nadine Perahya'nın ortak projelerinden biri olan Casa Nova sitesi, yaz sezonu için son derece konforlu ve fonksiyonel düzenlenmiş. Sitedeki tüm evler modern çizgide olup her evin kendine özel bahçesi var. Burada çok sayıda ziyaretçimiz oluyor. Aslında dört kişi olsak bile, bazen sayımız 1516'ya çıkabiliyor" diyor. Bodrum'daki evlerinin tarzını; "Dekorasyonda farklı farklı tasarımlar var. Özellikle yurtdışı seyahatlerimde beni büyüleyen Marakeş esintisini Bodrum'daki evimi dekore ederken kullandım. Oryantalliğin verdiği renkleri kullandık. Mesela sedirler kullandık. Renkli yastıklarla hareketlendirdik. Oymalı kapılar yaptık ve yerler de doğal taşlarla düşendi" diye özetliyor Zeynep Hanım. Zeynep Ilıcalı sözlerine şöyle devam  ediyor, "Ev dekore ederken yaşanmışlıkların dokunduğu tarzlar daha sıcak bir atmosfer yakalamanızı sağlıyor. Beykoz'daki evimizi klasik Fransız evlerinden esinlenerek dekore ettik. Bodrum'da ise Fas ve Marakeş'in o cıvıltılı oryantal ezgilerini kullandık" ve ekliyor, Evimizdeki birinci amaç konfor, devamında ise sıra dışılık ön plana çıkıyor. Zeynep Ilıcalı, evinde tasarım olmayan hiçbir şeyi kullanmadığını söylerken, "Bulamadığım objeleri ise kendim tasarladım. Sıra dışı, şık ve renkli ne ürün varsa alırım" diyor.

EmlakJet Haber

Sitedeki tüm evler modern çizgide olup her evin kendine özel bahçesi var. Burada çok sayıda ziyaretçimiz oluyor. Aslında dört kişi olsak bile, bazen sayımız 1516\'ya çıkabiliyor\" diyor. Bodrum\'daki evlerinin tarzını; \"Dekorasyonda farklı farklı tasarımlar var

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi

Aslında dört kişi olsak bile, bazen sayımız 15-16\'ya çıkabiliyor. Sitenin Yalıkavak Küdür Koyu\'nda deniz kenarı olması ve birçok aile dostumuzun aynı sitede olması bu evi seçerken en önemli tercih nedenlerimiz arasındaydı. Y.Mimar Emre Kunt ve Nadine Perahya\'nın ortak projelerinden biri olan Casa Nova sitesi, yaz sezonu için son derece konforlu ve fonksiyonel düzenlenmiş.

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi_1

Zeynep Hanım, \"Evinin bulunduğu sitenin Yalıkavak Küdür Koyu\'nda deniz kenarı olması ve birçok aile dostumuzun aynı sitede olması bu evi seçerken en önemli tercih nedenlerimiz arasındaydı. Y.Mimar Emre Kunt ve Nadine Perahya\'nın ortak projelerinden biri olan Casa Nova sitesi, yaz sezonu için son derece konforlu ve fonksiyonel düzenlenmiş. Sitedeki tüm evler modern çizgide olup her evin kendine özel bahçesi var. Burada çok sayıda ziyaretçimiz oluyor.

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi_2

Ayrıca aileye Golden Retriever cinsi üç aylık yavru Pascal da eşlik ediyor. Ilıcalı Ailesi\'nin Bodrum Yalıkavak\'taki bu evi üç katlı, 12 odalı ve toplam kullanım alanı 650 m2. Bulunduğu Casa Nova sitesindeki beş ayrı dairenin birleştirilmesiyle ortaya çıkmış Ilıcalı\'ların bu lüks evi.

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi_3

Sıra dışı tasarımların yer aldığı Thanx Co. markasının sahibi Zeynep Ilıcalı, Bodrum’daki evlerinin kapılarını araladı. Yalıkavak\'ta, Haziran 2009\'da taşındıkları bu evde Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı ve evin iki ayrı neşe kaynağı olan kızları Leyla ve Yasemin, hep birlikte yaşıyor.

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi_4

Zeynep Ilıcalı sözlerine şöyle devam ediyor, \"Ev dekore ederken yaşanmışlıkların dokunduğu tarzlar daha sıcak bir atmosfer yakalamanızı sağlıyor. Beykoz\'daki evimizi klasik Fransız evlerinden esinlenerek dekore ettik

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi_5

Zeynep Ilıcalı, evinde tasarım olmayan hiçbir şeyi kullanmadığını söylerken, \"Bulamadığım objeleri ise kendim tasarladım. Sıra dışı, şık ve renkli ne ürün varsa alırım\" diyor.

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi_6

Bodrum\'da ise Fas ve Marakeş\'in o cıvıltılı oryantal ezgilerini kullandık\" ve ekliyor, Evimizdeki birinci amaç konfor, devamında ise sıra dışılık ön plana çıkıyor.

Acun Ilıcalı Ailesinin Bodrum'daki Lüks Evi_7
0 Takipçi