Adres Yalıkavak'ta denize sıfır villalar

Bodrum'un en iddialı projesi Adres Yalıkavak, "hayat bir kere yaşanır" sloganıyla Yalıkavak'ta hayata geçiriliyor. Projede 34 villa ile birlikte 14 villa dairesi yer alıyor.

M2 Turizm İnşaat tarafından Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Adres Yalıkavak, geniş bahçeli villalar ve villa dairesi ile yükseliyor. Denize sıfır konutların yer aldığı projede 32 villanın yanı sıra 14 adet de villa dairesi sıralanıyor. Projedeki villalarda 500 metrekare ile bin 200 metrekare arasında bahçelerle özel havuzlar tasarlanıyor.

Adres Yalıkavak, marinaya 7 dakika uzaklıkta

Ultra lüks butik proje olarak dikkat çeken Adres Yalıkavak, hayat bir kere yaşanır" sloganı ile hayata geçiriliyor. Villaların birbirlerinden bağımsız bir şekilde tasarlandığı projede villa sakinleri, yürüyerek iskeleye, teknelerine ya da kumsala ulaşabiliyor. Proje, Yalıkavak Marina'ya 7 dakika mesafede bulunuyor.

Yolların tamamı yeraltında

Kot farkından dolayı villaların diğerinin manzarasını etkilemediği Adres Yalıkavak'ta her konuttan Gökçebel ve Tilkicik Koyu'nun panoramik manzarasını izleyebiliyor. Projede spor kompleksleri, çocuk oyun alanları ve hobi bahçeleri gibi sosyal alanlar yer alıyor. Yolların tamamının yer altında olduğu projede böylece çevre gürültüsü de minimum seviyeye indiriliyor ve sakinlerin yeşil alandan çok daha fazla yararlanması sağlanıyor. Araçlar site girişinden itibaren yeraltından oto parka ulaşıyor.

Lüks otel konuklara hizmet verecek

Projede ayrıca lüks butik bir otel yer alıyor. Bu otelin seçkin müşterilerinin haricinde villa sahiplerinin konuklarına da özel hizmet vereceği ifade ediliyor. Ayrıca villa sahipleri arzu ettikleri takdirde otelin SPA'sından, spor kompleksinden, açık alan spor alanlarından, havuzlarından, hobi bahçelerinden, çocuk oyun alanlarından yararlanabiliyor. Yaşamın Haziran 2016'da başlayacağı belirtilen Adres Yalıkavak'ın satış ofisi, Muğla Yalıkavak Mahallesi, Şendoğan Caddesi, 28 numarada bulunuyor.

0252 3864543

Emlak Jet Haber

0 Takipçi