Ağaoğlu Dubai'de sıcak satış şampiyonu oldu

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global’de Türk firmaları arasında sıcak satışın şampiyonu, Ağaoğlu Grubu oldu. Maslak 1453 projesini Dubai’de dünyaya tanıtan Ağaoğlu, ilk gün 326 konutun satışını gerçekleştirdi.

Fuarda gazetecilerle biraraya gelen Ali Ağaoğlu, Birleşik Arap Emirliği ve Suudi Arabistan ortaklı bir fonun Maslak 1453 projesinden 115 milyon dolar değerinde 254 daire aldığını, ayrıca 72 adet de bireysel satış yapıldığını açıkladı. Ağaoğlu daha önce yaptığı açıklamada da Ataşehir’deki My Newwork projesinin yüzde 25’ini sattığını duyurmuştu.

Ali Ağaoğlu, İstanbul Finans Merkezi projesinde de ruhsat aşamasında olduklarını, yakında ruhsatı alınacak İFM projesini de satışa çıkartacaklarını söyledi. Ağaoğlu “Eğer İstanbul Finans Merkezi projesini bugün burada satışa sunsaydım en az 1 milyar dolarlık talep alırdım" dedi.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin inşaatını üstelenen Ağaoğlu projenin tüm hafriyat işlerini, ortak altyapılarını, ulaşım yollarını, kapalı ve açık otoparklarını, metro istasyonunun inşaatına ait betonarme imalat işlerini, proje alanının zemin iyileştirmesi ile tüm yapısal ve bitkisel peyzaj işlerini yapacak.

Ayrıca özel proje alanında 160.148 m2 kapalı alana sahip ticari unsurları projelendirerek, üst ve altyapıyı tamamladıktan sonra satışını yapacak. Projede; ofis, rezidans, ticari alanlar, 5 yıldızlı otel, 2.500 kişilik konferans salonu ile mağazalar da yer alıyor .

Emlak Jet Haber

0 Takipçi