Albaraka “Konut Hesabı” seçeneği sunuyor

Katılım bankacılığında 30 yılı geride bırakan Albaraka, 26 Ağustos tarihinden itibaren TL cinsinden farklı ödeme seçenekleriyle, üç yıl vadeli ‘Konut Hesabı’ açarak aylık veya üç aylık periyotlardaki düzenli ödemeleriyle ev sahibi olmak isteyenlere “Devlet Katkılı” birikim yapma imkanı sunuyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 169 966 ktütükt 8 2 1133 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka , yeni hesap türü ‘Konut Hesabı’yla ev sahibi olmak isteyenlere yeni ve kazançlı fırsatlar sunuyor. Albaraka, 26 Ağustos tarihinden itibaren TL cinsinden farklı ödeme seçenekleriyle, üç yıl vadeli ‘Konut Hesabı’ açarak aylık veya üç aylık periyotlardaki düzenli ödemeleriyle ev sahibi olmak isteyenlere “Devlet Katkılı” birikim yapma imkanı sunuyor.

Konut Hesabı’yla bir aylık ödeme seçeneğinde asgari ödeme tutarı 250 TL; azami/ ödeme tutarı 2 bin 500 TL olacak. Üç aylık ödeme seçeneğinde ise asgari ödeme tutarı 750 TL, azami ödeme tutarı ise 7 bin 500 TL olarak gerçekleşecek. Devlet katkısını da kapsayacak yeni üründe, 36 – 47 ay arasındaki düzenli ödeme süresinde devlet katkı oranı yüzde 15 olurken, azami katkı 13 bin TL olarak gerçekleşecek. Bu oran 48 – 59 ay arasında yüzde 18 ve 14 bin TL’lik azami katkı; 60 ay ve üzerindeyse yüzde 20 değerinde ve 15 bin TL’lik azami katkı olarak Albaraka müşterilerine sunulacak. Devlet Katkısı tutarları 'yeniden değerleme oranına' göre her yıl revize edilecek. Ayrıca Bakanlar Kurulu, bu tutarları 3 katına kadar yükseltmeye yetkili olacak.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi