Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence

İstanbul Pendik bölgesinin en güvenilir ve en başarılı inşaat firmalarından olan Anadolu İnşaat ve Gayrimenkul Pendik Royal Residence'ın satışlarını gerçekleştiriyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nın değer kazanan ilçesi Pendik'in en güçlü ve en başarılı firmalarından olan Anadolu İnşaat ve Gayrimenkul tarafından satışı gerçekleştirilen Pendik Royal Residence projesi yüksek teknolojiyle inşa edilerek size kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir yuva vaadediyor.

Pendik Gözdağı bölgesinde inşa edilen proje 13 katlı 2 blok halinde 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle toplamda 100 daireden oluşuyor. Uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olabileceğiniz projede sosyal imkanlar da oldukça fazla.

Projede her an spor yapabileceğiniz fitness center, basketbol sahası, teniz kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuklarınızın gelişimlerine katkı sağlayacak çocuk oyun alanlar, çocuk yüzme havuzu,  evinizde kendinizi güvende hissetmeniz için kameralı güvenlik, araçlarınız için kapalı otopark, kamelya, yürüyüş parkuru, vitamin bar, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terası gibi olanaklar bulunuyor.

Deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmiş projede adalar ve Marmara Denizi manzaralı. Proje Marmara Üniveristesi Hastanesi'ne, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve yine satışları Anadolu İnşaat tarafından yapılan Marmara Royal Residence'a oldukça yakın mesafede konumlanıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için www.anadolu-insaat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

(0216) 596 02 07

Emlak Jet Haber

Pendik Royal Residence

Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence

Pendik Royal Residence

Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence_1

Pendik Royal Residence

Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence_2

Pendik Royal Residence

Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence_3

Pendik Royal Residence

Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence_4

Pendik Royal Residence

Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence_5

Pendik Royal Residence

Anadolu İnşaat'ın yeni projesi: Pendik Royal Residence_6
0 Takipçi