Ankara Uptown İncek'te satışlar başlıyor

Ankara’nın en hızlı ilerleyen konut projesi Uptown İncek, sektörde zedelenen “güven” unsurunu, maketten satış yerine “önce yap sonra sat” anlayışı ile yeniden inşa ediyor.

İnşaat sektöründe hızlı güven azalışında en önemli etkenlerden birinin maketten satışlar olduğunu belirten LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, tamamlanamayan ve yıllarca askıda kalan projelerin sektörde kan kaybına yol açtığını kaydetti. Katırcı, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezlerinden İncek’te, TED Koleji’nin hemen yanında inşa ettikleri 36 katlı dikey ve yatay konut satışlarına inşaatın belirli aşamasında başlama kararı aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “LEMA Grup ortakları bu zamana kadar çok sayıda büyük projeye imza attı. Ankara ve Türkiye’nin diğer kentlerinde yükselen projelerimiz bizler için çok önemli referans. Bizim en farklı özelliklerimizden biri güven vermemiz. Bu ve diğer çok sayıda projede işlerimizi belirli aşamaya getirdikten sonra satışlara başlıyoruz. Böylelikle müşterilerimize neyi satın aldıklarını somut olarak gösteriyoruz. Ankara’nın en seçkin konut projelerinden biri olan Uptown İncek’te de bu prensibi devam ettirdik. Şu an kaba inşaatın yüzde 50’den fazlası tamamlandı ancak, halen satışlara başlamadık. Bu ayın ikinci yarısından itibaren satışlara başlamayı düşünüyoruz.” İnşaat sektöründe azalan güven endeksine karşın, projelerinde  önce yap sonra sat mantığıyla hareket etmelerinin sektörün kaybettiği güveni yeniden kazanmasını sağlayacağını vurgulayan Emre Katırcı, “LEMA Grup’un tüm ortaklarının önceliği kalite ve güvendir. Bizler yapılarımızı en iyi malzeme, en titiz işçilikle yaparken, belli aşamaya getirdikten sonra satışa sunuyor ve bu yolla güven veriyoruz. Maket üzerinden satış yapmayıp, müşterilerin hayal kırıklığı yaşamalarının önüne geçiyoruz” dedi.

Uptown İncek hakkında

Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek projesi, TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olacak. 1+1’den 6+1’e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey halinde 2 ana blok olarak inşa ediliyor.

Emlak Jet Haber

Uptown İncek İletişim

0312 417 99 49

Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konut Projesi, TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olacak.

Ankara Uptown İncek'te satışlar başlıyor

1+1’den 6+1’e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey halinde 2 ana blok olarak inşa ediliyor.

Ankara Uptown İncek'te satışlar başlıyor_1

0312 417 99 49

Ankara Uptown İncek'te satışlar başlıyor_2

Ankara Uptown İncek'te satışlar başlıyor_3
0 Takipçi