Ataköy’de denize sıfır lüks evler Ekim’de hazır

Ataköy’de Kuzu Grup tarafından inşa edilen ve denize sıfır lüks evlerden oluşan SeaPearl Ataköy’ün 631 konutluk ilk etabında sona gelindi. Eylül sonunda yaşamın başlayacağı proje, 1.200 metrelik sahil bandı karşısında kesintisiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor


Kuzu Grup
tarafından lansmanı Türkiye ve Dubai’de gerçekleştirilen, satışa çıktığı günden bu yana Türk ve Körfezli yatırımcı tarafından yoğun ilgi gören SeaPearl Ataköy ’ün ilk etabında son aşamaya gelindi. İstanbul'un denize sıfır tek premium konut proje si olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibarıyla yaşam başlayacak.

2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen SeaPearl Ataköy’de toplam 1401 konut yer alıyor. 20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1 ’den 4,5+’1’e kadar farlılık gösteren konut tipleri bulunuyor.

İkinci etapta otel işletmesini Jumeirah üstlenecek

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “2 etap halinde inşa ettiğimiz SeaPearl Ataköy’ün 631 konutluk ilk etabında sona gelmiş olmak bizler için gurur verici. Körfez ülkelerinin üst düzey aileleri, prensler, ülkemizin sanat, siyaset ve spor alanında ün yapmış isimlerinin ilk etabımıza gösterdiği ilgiden son derece mutluyuz. Şimdi sırada ikinci etabımız var. Tüm enerjimizi yeni etabımıza ve işletmesini Jumeirah’ın üstlendiği otel birimimize vereceğiz. Söz verdiğimiz tarihte 2. etabımızı da tamamlayıp sahiplerine teslim edeceğiz” diye konuştu. Kuzu, halihazırda yurtiçinde İstanbul ve Ankara, yurt dışında ise İran ve Cezayir’deki projeleriyle ilgilendiklerini belirterek, yeni projelere 2018 yılında start vereceklerini sözlerine ekledi.

Lüks süit çeşitleriyle bölgede fark yaratacak

Proje içerisinde, aldığı ödüller ve hizmet kalitesiyle tüm dünyada tanınan Jumeirah’ın işletmesini üstlendiği 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanan 202 oda ile 62 rezidans tan oluşan 5 yıldızlı otel, içinden sular geçen benzersiz bir lobi alanı ve mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. Rezidans biriminde alanları 44 ila 298 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar farklılık gösteren konutlar bulunuyor. Otel biriminde ise alanları 47 ila 480 metrekare arasında değişen standart, junior suite, executive suite, hospitality suite ve presidental suite yer alıyor. Bu alanlarda 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center, 1400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market alanı, Türk Hamamı, fitness- spa alanı, açık/kapalı yüzme havuzu ve butik dükkanlar da bulunuyor. Otelin dış mimarisi de diğer birimler gibi Evrenol Architects imzası taşıyor. Otelin iç mimarisi ve dekorasyonu için ise Burj Al Arab gibi tasarımlara imza atan dünyaca ünlü iç mimar Khuan Chew ile çalışılıyor.

Biyolojik gölet, seyir adası ve barok tarzı peysajı var

SeaPearl Ataköy’de, yaşam alanının her odası kesintisiz Marmara Denizi manzarasına açılıyor. Ahşap zeminli, doğal çimli ve geniş teraslı kat bahçesi bulunan projenin 1.200 metre sahil bandı bulunuyor. Zengin sosyal olanaklarıyla da dikkat çeken SeaPearl Ataköy’de her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkanı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası ve barok tarzı peyzaj alanı da bulunuyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi