Aydoğan Park Tuzla projesinin teslim tarihi Mart 2015

Aydoğan İnşaat tarafından yapılan Aydoğanpark Tuzla, ulaşım imkanları ve marina hizmetleri sayesinde İstanbul'un en önemli merkezlerinden biri haline gelen Tuzla'da yükseliyor.

Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen Aydoğan Park Tuzla, İstanbul'un yeni merkezlerinden biri haline gelen Tuzla'da konumlanıyor.

İstanbul ‘un en büyük 7 projesinden biri olarak gösterilen marina projesinin hayat bulduğu Tuzla’ da , 2 farklı parselde toplam 15.000 m2 lik bir alan üzerine inşa edilen projede Aydoğan Park Tuzla'da,  Tuzla ‘nın doğal yaşamına sadık kalmak için 4500 m2 lik bir alan , yeşil alan olarak ayrıldı.

Eski mahalle hayatının canlandırıldığı projede 4 katlı olarak tasarlanan 6 blokta,toplam 118 daire bulunuyor. Anadolu yakasının butik konut projelerinin mimarı olarak Tuzla ‘nın en elit ve en farklı projesi Aydoğan Park Tuzla ‘da, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu , çocuk yüzme havuzu , çok amaçlı spor sahası, fitness, sauna ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

En üst düzey estetik anlayış ve birinci sınıf malzemelerle inşa edilen Aydoğan Park Tuzla'nın teslim tarihi Mart 2015. Proje sayesinde, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla artık herkesin hayali gerçekleşecek.

0216 446 50 18

Emlak Jet Haber

0 Takipçi