Başakşehir’de 176 bin TL’ye ev 28 Şubat’ta müzayedede!

Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde ve Bahçekent Emlak Konutları’nda en çok talep gören 79 konutu 28 Şubat’ta müzayedeye çıkarıyor. Kayaşehir ve Bahçekent’teki evlerin fiyatları 176 bin TL’den başlıyor ve hemen teslim ediliyor

Emlak Konut GYO’nun Başakşehir ’de en çok talep gören proje lerindeki 79 konut, Turyap aracılığıyla 28 Şubat 2017 Salı günü saat 13.30’da Akbatı Karşısı-Esenyurt/ Nidya Hotel’de açık artırmaya çıkıyor. Alıcı adayları tarafından en çok talep gören Başakşehir Kayabaşı’nda 40, Bahçekent’te ise 39 konut için teklif alınırken 176 bin TL’den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkan tamamı bitmiş daireler hemen teslim ediliyor. Konutlar cephe, kat durumu, açıklık, gün ışığı, manzara bakımından yatırım ve yaşam avantajları sağlıyor.

Açık artırmaya katılım en az 5 bin TL teminatla

5 bin TL'den başlayan teminatla açık artırmaya katılmanın ardından bir ay sonra % 25'i, kalan ödeme de üç ay içinde nakit veya alıcının dilediği bankadan konut kredisi kullanması ile ödenebiliniyor. Teminat bedelleri şartnamede belirtilen tutarlarda ilgili Turyap hesabına 28 Şubat 2017 tarihine kadar nakit olarak yatırılıyor.

Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler önkoşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor.

Mega projelere yakınlık projelere değer katıyor

İnşaatı süren Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alan Kayaşenir projesi, Kanal İstanbul güzergahında, yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı, yapımı devam eden 3. Havalimanı'na yakınlığı ile sahiplerine katma değer sağlıyor. Yüz futbol sahası büyüklüğündeki Botanik Park’a komşu olan daireler doğayla iç içe konforlu bir yaşam avantajı sağlıyor.

Gölet ve yeşil alanlarıyla dikkat çeken Bahçekent’teki ‘‘Hayat Park’’ projesinde çok amaçlı spor tesisleri, botanik bahçeler, biyolojik gölet, çocuk oyun köyleri, piknik alanları ve yeşil enerjili otopark ve okullar gibi pek çok olanağı bir arada bulmak mümkün. 3. Havalimanı, 3. Köprü güzergahında olan proje TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi