Başaran Holding Mina Towers ile konuta girdi

Turizmden gıda ve finansa farklı sektörlerde 25 yıldan bu yana faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding, ilk konut projesi Mina Towers’ı Fikirtepe’de satışa çıkardı. 1+0’dan ile 5.5 +1’e farklı daire tiplerinin yer aldığı 1.500 konutluk projede fiyatlar 435 bin liradan başlıyor

Başaran Yatırım Holding, Anadolu Yakası’nın önemli lokasyonlarından Fikirtepe’de hayata geçirdiği

konut projesi

Mina Towers projesinin lansmanını dün gerçekleştirdi. Mimar Eren Talu imzasını taşıyan ve 1.500 konut ile 95 ticari alandan oluşan proje, Mandıra Caddesi’nde 26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor.

1+0 ile 5.5 +1’e kadar farklı daire tipleri nde, büyüklüğü 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında tasarlanmış dairelerden oluşan projede fiyatlar ise 435 bin TL ile 2.200 bin TL arasında yer alıyor.

Yolanthe Sneijder Cabau marka yüzü

Ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in eşi, oyuncu Yolanthe Sneijder Cabau’nun marka yüzü olduğu proje, “Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy’de” sloganıyla tanıtıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, “Aktif olduğumuz tüm sektörlerde yarattığımız marka değerini gayrimenkul alanına da taşıma hedefiyle ilk konut projemizi hayata geçirdik. Mina Towers’ı hem konut beklentilerini hem de sosyal ihtiyaçları karşılayacak bir konseptle tasarladık. Çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarının bulunduğu cafe & restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları projede yer alan sosyal olanaklar arasında” dedi. Başaran, Mina Towers’tan sonra 2 yıl içinde 2 projelerinin daha bölgede hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi