Basın Ekspres Yolu’nda yatırımcıya özel yeni proje

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi 'Gül Proje Express’i hayata geçiriyor. Ön talep sürecinin devam ettiği 'Gül Proje Express'te metrekare fiyatları 4 bin 380 TL'den başlıyor. Bölgede yatırım yapılabilecek en uygun projelerin başında yer alan 'Gül Proje Express'te 1+1 daire fiyatları ise peşin 244 bin TL ile 308 bin 500 TL arasında değişiyor

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu üzerindeki yeni yatırımını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ön talepte dairelerin yüzde 20'sinin satıldığı ve ön talep toplama sürecinin devam ettiği 'Gül Proje Express'; 'Güneşli Park Konut ve AVM’ ile 'Güneşli Park Gardenya’dan sonra şirketin bölgedeki 3'üncü projesi... 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yanı sıra, talebe göre şekillendirilebilen daire alternatifleri de sunan ‘

Gül Proje Express’

teki dairelerin metrekare fiyatı ise 4 bin 380 TL'den başlıyor. Bölgede yatırım yapılabilecek en uygun projelerin başında yer alan 'Gül Proje Express'te 1+1 daire fiyatları ise peşin 244 bin TL ile 308 bin 500 TL arasında değişiyor.

Aralık 2018’de tamamlanacak

'Gül Proje Express'in tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, bugüne kadar 10 daireli apartmanlardan büyük sitelere, ticari alanlardan dev alışveriş merkezlerine kadar farklı projeler inşa ettiklerini söyledi. Gül, şöyle devam etti: “Bunlardan biri de ‘Gül Proje Express... Yaklaşık 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen, 658 rezidans ile 31 ticari alan şeklinde tasarlanan ‘Gül Proje Express’, 19 ve 29 katlı iki bloktan oluşuyor. Daireler 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yanı sıra talebe göre şekillendirilebilecek biçimde tasarlandı. Öte yandan projemiz, sakinlerine geniş sosyal imkanlar da sağlıyor. Fitness center, spa alanı ve çok amaçlı spor kompleksi gibi sosyal donatıları da bünyesinde barındıran 'Gül Proje Express'; E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla da sakinlerine ulaşım kolaylığı sunuyor. Üst katlarında deniz manzarasının hakim olduğu projenin daire teslimlerinin ise Aralık 2018’de yapılması planlanıyor."

Lokasyonu TEM ve E-5'in tam ortasında

İstanbul Avrupa Yakası'nın en önemli ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Gül Proje Express; Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde TEM ve E-5'i birbirine bağlayan bir lokasyonda yükseliyor. Yenibosna metrobüs istasyonuna komşu olması ve Mahmutbey gişelerine olan yakınlığıyla dikkat çeken proje; 2019'da devreye girmesi planlanan Ataköy-İkitelli metrosunun Basın Ekspres Yolu'ndan geçecek olmasıyla da avantajlı hale geliyor. Gül Proje Express; Atatürk Havalimanı'na 5 dk, İkitelli OSB Bölgesi'ne 2 dk, Metrobüse 5 dk, İstanbul metrosuna 1 dk, Levent’e 15 dk, TEM yoluna 1 dk, İstoç'a 1 dk, 3. Havaalanı'na 20 dk mesafede ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu üzerinde konumlanıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi