Bayramda keşfedeceğiniz 5 yer

Bayram tatili uzamışken aile ziyaretlerini kısa kesip gezmenin tadını çıkartmak isteyenlerdenseniz, kendiniz için yepyeni yerler keşfetmeye hazır olun!

Safranbolu, Karabük

Tarihi dokusuyla, sokaklarında gezmeye doyamayacağınız bir yer Safranbolu. Benzersiz mimarisiyle her adımınızda konaklardan gözlerinizi alamayacaksınız. Safranbolu Yemeniciler Çarşısı Arastasını, Bakırcılar Çarşısını ve Tokatlı kanyonu gezmeyi unutmayın!

Bayramda keşfedeceğiniz 5 yer

Kapadokya, Ürgüp

Kapadokya’nın ruhunu tam olarak yaşamak için mağara tarzı evlerinde muhakkak kalın. Avanos ve Zelve Vadisinde yürümeyi, Uçhisar Kalesi’nde gün doğumunu, Kızıl Vadi’de gün batımını izlemeyi unutmayın. Türkiye’nin bu doğa mucizesi yerini yaşamak için tekrar geleceksiniz.

Bayramda keşfedeceğiniz 5 yer_1

Faralya, Fethiye

Hem deniz hem orman hem de manzaranın tadına varabileceğiniz Faralya’da ahşap evlerde kalın, tatilde sessizliğin tadını çıkartın. Üstelik bol bol yürüyerek doğanın tadını çıkarabileceğiniz harika bir lokasyona sahip.

Bayramda keşfedeceğiniz 5 yer_2

Mersincik, Datça

Bayram tatilinizde hem doğa yürüyüşü yapabileceğiniz hem de yatları eviniz benimseyebileceğiniz doğa harikası bir yer Mersincik. Bayramda bile sakin ve size ait hissedebileceğiniz bir yer.

Bayramda keşfedeceğiniz 5 yer_3

Bördübet, Marmaris

Marmaris’ten Bördübet sapağına saptığınız andan itibaren, doğasıyla sizi büyüleyecek bu yer, unutamayacağınız ve her adımı keşfedilmeyi bekleyen canlılığa sahip. Konaklama alternatifleri çoğunlukla ahşap yapıya sahip Bördübet’te güne başlarken, sabah mis gibi çiçek kokularıyla ve ördek sesleriyle güne başlayacaksınız.

Bayramda keşfedeceğiniz 5 yer_4

Siz de bayramda kalabalıktan kaçıp yeni yerler keşfetmek isterseniz hemen çantanızı hazırlayın. Bu bayram kendinizle ve doğayla buluşmanın tam zamanı!

Emlakjet Haber

0 Takipçi