Beşiktaş oyuncuları neden DKY ON’u tercih etti?

Beşiktaş JK, şehir dışından gelen voleybol ve hentbol oyuncularının konaklaması için, DKY İnşaat tarafından Kağıthane’de yapılan DKY ON’dan 11 daire satın aldı. Proje sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi sosyal paylaşımlı bir yaşam sunuyor

DKY İnşaat tarafından Kağıthane’de başlatılan 205 konut, 4.750 metrekare ofis ve 1.450 metrekare ticari alandan oluşan DKY ON projesi, Beşiktaş JK tarafından yoğun ilgi gördü. Beşiktaş JK, şehir dışından gelen voleybol ve hentbol oyuncularının konaklaması için projeden 11 daire satın aldı.

Dairelerin satış sözleşmelerinin imzası için yapılan törende konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş JK formasını taşıyan sporcularımızın yaşamlarını en konforlu şekilde sürdürmeleri bizim önceliklerimizden bir tanesi. Bugün DKY ile attığımız imzalar ile kendi mülkümüz olacak daireleri amatör branşlardaki sporcularımıza tahsis edeceğiz. Bir dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen kulübümüz her branşta sporcularına desteğini artırarak sürdürecektir” dedi.

Dünyanın ilk dijital topluluk portalı bu projede

DKY ON’un merkezi noktalara yakınlığı, ulaşım kolaylığı, fonksiyonel daire planları ve hayatı kolaylaştıran detayları ile genç sporcular için ideal bir yaşam konsepti sunduğunu belirten DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ise, “Alanları 57 ile 86 metrekare arasında değişen daireler 1+1,5 ve 2+1,5 olarak inşa ediliyor. Paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknolojiyi bir araya getirerek, “Hayata Açık” sloganıyla tasarlanan ‘DKY On’ konseptinde yer alacak “Dünyanın ilk dijital topluluk portalı” ile projede yaşayanlar, ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip, sosyal kulüpler oluşturup, sürekli etkileşim halinde olabilecekler. Araç, eşya, yetenek paylaşımı, ortak fonlama gibi birçok paylaşım ekonomisi uygulaması da tek bir uygulama aracılığı ile sunulacak” diye konuştu.

Manzara Loftları satışa açıldı

Projede Work On ile yaşayanlar ortak çalışma alanları ile yaşadıkları yerde çalışma ve toplantı yapma imkanı da bulacaklar. Kütüphane, amfitiyatro, sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi birbirinden özel yenilikçi sosyal kullanım alanları bulunan DKY ON’da Manzara Loft’ları ise satışa açıldı. Projede fiyatlar 642.250 TL’den başlarken, 60 ay 0 vade farkı, 120 ay aylık % 0.45 vade farkı ve 99 ay DKY finansmanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi