Bizim Evler 6’nın cadde dükkanları satışta

"Bizim Evler" markalı altı projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesiyle hayata geçirdiği 160 cadde mağazasını satışa sundu.

I spartakule’nin tam merkezinde konumlanan cadde mağazaları “Bizim Çarşı” markasıyla tanıtıldı. İstanbul’un en hızlı ve planlı gelişen bölgelerinden Ispartakule’nin cadde mağazaları satışa sunuldu. Mağazaların başlangıç fiyatı ise 470 bin TL olarak belirlendi.

Bizim Çarşı markasıyla lanse edilen mağazalar 45 metrekare ile – 1.000 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Bölgenin ihtiyaçlarına yanıt verecek Bizim Çarşı, hemen bitişiğindeki metro durağıyla birlikte Ispartakule’nin merkezini oluşturacak. Çalışmaları devam eden metronun Ispartakule çıkışında konumlanan 160 cadde mağazası bölgenin en değerli noktalarında konumlanıyor.

Bizim Evler 6 hızla yükseliyor

2013’ün son çeyreğinde çalışmalarına başlanan Bizim Evler 6’da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 120 bin metrekarelik arsa üzerinde 1.600 dairelik bir proje olarak inşa edilen Bizim Evler 6’nın 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor.

160 adet ticari ünite, sosyal tesisler, okul ve göl kafe’nin de  bulunduğu Bizim Evler 6’da 2+1, 3+1, 4+1, 5+1’den oluşan geniş daire seçenekleri sunuluyor. Teraslı daireleri ve cadde konseptli alışveriş alanları ile alışıldık şehir hayatına daha keyifli bir alternatif oluşturarak bölgedeki kalite çıtasını hızla yükseltiyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi