Brooklyn Park’tan sonra Brooklyn Life projesi geliyor

Fikirtepe’ye Brooklyn’i getirme iddiasındaki konut projesi bir hayli dikkat çeken Selimoğlu Grup, Brooklyn Park projesinin yüzde60’ı için ön talep topladı. Resmi satışların başlaması için ruhsat işlemlerinin bitmesini bekliyor. Selimoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, “ Bir aya kadar ruhsat elimizde olacak ve satışlar açılacak” diyor ve diğer müjdeyi de veriyor: “Brooklyn markalı diğer projelerimiz de hemen ardından gelecek…” İşte Hızır Selimoğlu’nun emlakjet.com ekibine özel açıklamaları…

Fikirtepe’de bir ay içinde satışları başlatırız

Yeni Tüketici Kanunu sonrası Fikirtepe projelerinde satışı durdurduk,  sadece ön talep aldık, beklemedeyiz.  Bölgede ruhsat gecikmesi var. Ruhsat çıkmadan da yeni kanuna göre satış yapılamıyor.  Şu anda ruhsat aşamasındayız, avan proje çıktı, en geç bir aya kadar ruhsat elimizde olacak. Satışları durdurmadan önce büyük bir talep vardı, Brooklyn Park’ın satışlarında aşağı yukarı yüzde 60’ları geçmiştik.

Selimoğlu Fikirtepe’de 8 adada var

Fikirtepe’de  8 adada girişimimiz var. 5 adada sözleşmeleri tamamladık bir adada yüzde 85 bira, bir adada yüzde 65, bir adada ise yüzde 47 seviyesine ulaştık. Büyük adalar bunlar ve bunlar da büyük rakamlar.

Kendimize ana ortak olarak Pana Yapı’yı seçtik. İyi bir frekans tutturduk. İyi gidiyoruz, hatta oradaki ofisimizde hem Pana’dan hem şirketimizden elemanlar sözleşmeler üzerinde çalışıyorlar.

Fikirtepe’de bir de ofis projemiz var. Businist Ofis. Orda iki ortağımızla beraber devam ediyoruz. Sözleşmelerin yüzde 100’ü bitti. Tarifi çok kolay bir yerde, E5 kenarında, tünelin çıkışında, metro durağının karşısında.

Çeşme’de pek çok yerde Selimoğlu projeleri var

Çeşitli yerlerde villa projelerimiz var.

Çengelköy’ de villa, rezidans projemiz var. 80 dönüm arazi üzerinde inşa ediyoruz.

Çeşme’de birçok yerdeyiz.  Kartal’da Eagle Residence bitmek üzere, 5- 6 ayda teslim ederiz. Göztepe’de Suare Residence’ı teslim ettik. Bunun dışında Bağdat Caddesi’nde 7-8 tane butik projemiz devam ediyor.

Dünyanın bildiği yerde proje yapacak

3 büyük girişimimiz daha var, ama henüz yerlerini söylemeyeceğiz.

Avrupa yakasındaki projemiz, dünyanın bildiği bir yerde. Bunlar çalışma aşamasındalar, takvim belli değil.

Villa müşterisi kaybolmaz

Türkiye’de villa müşterisi çok fazla değil, toplam alıcıların içinde en fazla yüzde 5-6’lık bir kesimden bahsediyoruz.

Aile yaşantısını seven kişiler villa alır. Şu anda Türkiye’de sosyal yapı değişti. 18 yaşına gelen çocuk ailesiyle aynı evde yaşamıyor.  Biraz daha ataerkil düşünceye sahip insanlar villa istiyorlar. Belli gelir seviyesinin üstündekiler istiyorlar. Çünkü villa yaşamı rezidansa göre daha pahalıdır. Rezidans binada sosyal donatıları daha az bir bedele mal edersiniz. Rezidans projelerinde 300 400 daire sosyal giderleri paylaşır, ortalama aylık150 250 TL’lik aidatlar öder. Villalarda ise en fazla 50 kişi gideri paylaşır, bazen bir kiraya bedel aidatlar ödenir.

Villaların her kesimden alıcısı vardır. Sadece mutaassıp kesimler değil. Yüzde 6’lık kesimin yüzde 70’i mutaassıp olmayan kesimlerden oluşur. Villa müşterisi kaybolmaz ama villayı nerde yapacaksınız? Kavacık, Kurtköy, Çengelköy gibi…

Villa müşterisi görerek almak ister, maket yerine inşaatın yüzde 70’lere gelmiş olmasını tercih eder.

Çeşme’de büyümek zorunda kaldık

Satışlara bakıldığında, Çengelköy’de rezidansların yüzde 65- 70’i bitti. Villalarda ise yüzde 15 20’lerdeyiz. Villalar konusunda yeni bir tanıtım kampanyası yapacağız.

Çeşme’de satışlar çok hızlı gidiyor. Öylesine gitmiştik oraya ama büyümek zorunda kaldık. Satış ve inşaat hızlı gidince, güzel yapıp zamanında teslim edince, yeni arsalar almaya başladık.

Brooklyn yeni markamız olacak

Pana ile yaptığımız Brooklyn Park’ın devamı gelecek. Brooklyn bizim yeni markamız olacak. Daha önce benzer bir anlayışla Şerifali’de Lavella markasını çıkarmıştık. Şimdi de Brooklyn projeleri geliyor, Brooklyn Life sırada. Sonra Brooklyn Bahçe vs gibi yeni konut projelerimiz olacak.

Emlak Jet Haber

Brooklyn Park

Brooklyn Park’tan sonra Brooklyn Life projesi geliyor

Hızır Selimoğlu

Brooklyn Park’tan sonra Brooklyn Life projesi geliyor_1

Brooklyn Life

Brooklyn Park’tan sonra Brooklyn Life projesi geliyor_2
0 Takipçi