Çalışan talebiyle Atiye Residence’ın yarısı satıldı

Levent, Maslak ve Çağlayan gibi merkezi iş ve yerleşim yerlerinin ortasında başlatılan Atiye Residence, çalışan kesimden gördüğü oturma talebiyle % 50’lik satış hacmine ulaştı. 2+1’lerin 630 bin liradan başladığı proje, metroya yürüme mesafesinde

Tekfen’in Ofispark, Ferko İnşaat’ın Papirüs Plaza, Dap Yapı’nın Z Ofis, Eroğlu Gayrimenkul’ün Ofishane projeleri başta olmak üzere önde gelen inşaat firmalarının projeleriyle ofis piyasasında önemli bir bölge haline gelen Kağıthane, ticari gayrimenkul fiyatlarının yükseldiği bir ilçe olarak dikkati çekerken lokasyonu buradaki konut projeleri için de önemli bir avantaj oluşturuyor.

İş merkezleri

Ayazağa, Levent ve Maslak bölgesine yakınlığı ile şehir merkezinde çalışan kesim tarafından oturma amaçlı olarak tercih edilen ilçede HAS- DBN Yatırım Ortaklığı tarafından bu yıl satışa çıkarılan Atiye Residence projesinin yarısının satışı tamamlandı. ‘Ofise yürüyerek gel ve şehirden kopma’ anlayışıyla tasarlanan projedeki satışların olumlu seyretmesinin altında ise Levent, Maslak, Etiler, Şişli, Çağlayan gibi merkezi iş ve yerleşim yerlerinin tam ortasında yer alması yatıyor. 108 adet 2+1’in yer aldığı projenin Maslak ve Çağlayan’da çalışan beyaz yakalı çiftler tarafından da yoğun talep aldığı belirtiliyor.

Dere ıslahı, metro ve meydan projesi değer artırıyor

Şu anda fiyatların 630 bin liradan başladığı projede 2 yıl içinde dairelerin yüzde 50 prim yapması bekleniyor. Cünkü Dere Islah Projesi, 2017’de açılacak olan metro yatırımı, Kent Meydanı projesi, bölgenin değerini oldukça yükseltecek. 2020 yılına kadar tamamlanması planlanan İstanbul Boğazı Tüp Geçit Projesi ve entegre olacak bağlantı yolları ile birlikte Hasdal-Ümraniye arası 40 dakikaya inecek ve Kağıthane bu iki lokasyonu birbirine bağlar konumda olacak. İlçede en az 1000 adet konutun yapılmasının bir ihtiyaç olduğu kaydediliyor.

Metroya yürüme mesafesinde olacak

70 milyon TL yatırımla inşa edilecek zemin dahil 17 katlı proje, 2+1 büyüklüğünde 102 metrekare toplam 108 daireden oluşuyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan proje kapsamında spor salonu, oyun odası, toplantı salonu ve basketbol sahası yer alacak. Ayrıca her dairenin bir araçlık kapalı otopark hakkı olacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi