Cannes'da 3 milyar metrekarelik mülkü tanıttı

Cannes’da düzenlenen ve perakende sektörünün en önemli etkinliklerinden olan MAPIC, dün kapılarını açtı. 3 gün sürecek uluslararası buluşmaya Türkiye'den katılan JLL, 3 milyar metrekarelik geniş mülk portföyünü yatırımcılara tanıttı. JLL halen 75 ülkede, 200 kurumsal ofisi ve 53 bin çalışanıyla müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel ihtiyaçlarına cevap veriyor.

5 kıta, 67 ülke ve 90 şehirden 8.300’ü aşkın uluslararası ziyaretçi, 2.400 perakendeci ve 2.300 gayrimenkul geliştiricisini konferanslar ve networking etkinlikleri ile bir araya getiren MAPIC’te, JLL’in alanında uzman ekibi perakende sektörünün trendlerini değerlendirildi. 2013 yılında toplam 3 milyar metrekarelik mülk portföyüne sahip olan JLL, 99 milyar Dolar satış gerçekleştirerek sektördeki konumunu perçinledi.

Türkiye’den 34 perakendeci, 22 yatırımcı ve 18 danışman firmanın yer aldığı etkinlikte yeni işbirliklerinin ilk adımları atıldı.

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, MAPIC’in sektörün gelişmesine katkı sağladığını belirtti: “Dünyanın dört bir yanından gelen perakendeci, yatırımcı ve danışman firmaları buluşturan MAPIC, perakende sektörünün gelişmesine katkı sağlıyor. Bu yıl etkinlikte yabancı yatırımcıların Türkiye’ye olan ilgisinin arttığını gözlemledik. Türkiye’nin perakende alanında yatırım açısından ne kadar cazip bir lokasyon olduğu görülüyor. MAPIC, çeşitli işbirliklerinin önünü açması ve sektörel bağlantıları güçlendirilmesi açısından önem taşıyor. Bu anlamda biz de JLL ailesi olarak MAPIC’e katılmaktan mutluyuz.”

Emlak Jet Haber

0 Takipçi