Cityscape Fuarı 23 Mart’ta 2. kez İstanbul’da

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-24-25 Mart tarihlerinde ev sahipliği yapacak. Cityscape Turkey 2017, yerli ve yabancı konut alıcıları ve yatırımcılarını buluşturacak

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarları ndan biri olan Cityscape , Mart ayında İstanbul’da ikinci kez kapılarını açacak. 2016 yılında Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve 67 firmanın katılımı, 54 ülkeden 7 binden fazla ziyaretçiyle dikkat çeken Cityscape Turkey 2017, 23-25 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Fuara özel avantajlar hazırlanıyor

Türkiye’nin yanı sıra 16 yıldan bu yana Dubai, Abu Dhabi, Katar, Kuveyt, Mısır, Güney Kore, Suudi Arabistan ve Hindistan’da düzenlenen Cityscape; bu geniş coğrafyada “gayrimenkul sektörüne yön veren geliştiricileri; konut alıcıları, yatırımcılar ve sektör profesyonelleri ile bir araya getirip iş yapmaları ve iş geliştirmelerine imkân veren ideal bir platform” misyonunu üstleniyor. Fuar, katılımcı firmaların fuara yönelik düzenledikleri kampanyalarla konut alıcılarına ve yatırımcılara yine özel avantajlar sunmaya hazırlanıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi