Çukurova Balkon'un yüzde 35'i satıldı

Kişiye özel ödeme planı sunan Çukurova Balkon'un yüzde 35'inin satışı gerçekleşti.

"Balkon hayatın keyfidir" sloganıyla 1 ay önce satışa çıkan Çukurova Balkon projesindeki konutların yüzde 35'inin satışı gerçekleşti. Balkonlu bu butik proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle toplamda 245 daireden oluşuyor.

Fiyatların 240 bin TL'den başladığı adalar manzaralı projede birçok ödeme olanağı bulunuyor. Peşinat ödemeden konut sahibi olmak isteyenler için Çukurova Balkon’da yüzde 1’lik peşinat Çukurova Kent Yapı tarafından ödeniyor. Proje bedelinin yüzde 17’sinin vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’sinin ise yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebildiği Çukurova Balkon’da, proje bedelinin yüzde 65’i oranındaki banka kredisi tercihe göre hemen ya da bir yıl sonra başlatılabiliyor.

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi