Dalyan’da denize sıfır, bahçeli taş evler satışta

Çeşme Dalyan’da denize sıfır konumda, taş ev konseptinde müstakil bahçe seçenekleri olan ilk site ölçekli proje ‘Valory Çeşme’. Temelleri Eylül’de atılarak 2018’de tamamlanacak projenin yanında marinası, 100 metre ilerisinde de Kocakarı Plajı yer alacak. Fiyatlar ise 950 bin TL’den başlıyor

Ticarette 60 yılını dolduran ve tekstil, kozmetik, tarım, yapı kimyasalları gibi geniş bir yelpazede hammadde ve temizlik ürünleri üretimi ve ihracatını yapan Yiğitoğlu Grup, idari bina inşaatlarındaki deneyiminin ardından gayrimenkul sektörüne yöneldi. Grubun sektördeki ilk proje si olan Valory Çeşme ise Dalyan ’da, denize sıfır konumda yer alan taş ev konseptinde lüks bir proje. Bulunduğu bölgede denize sıfır olup müstakil bahçe seçenekleri de sunan tek proje olan Valory Çeşme ’nin temelleri Eylül ayında temelleri atılacak, anahtar teslimlerine ise 2018 yılında başlanacak.

Teknesi olanlar için yanında marina yer alıyor

Projede 95 ile 263 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 5+1, 6+1 olmak üzere 5 farklı tipte toplam 13 düz, dubleks ve tripleks kat mülkiyet tapulu ev yer alacak. Yüzde 90’ı deniz manzarasına sahip projeden ev sahibi olanlar, evlerinin önünden denize girmenin keyfini yaşayabilecek. Valory Çeşme, sakinleri içerisinde tekne sahibi olanlar ise projenin hemen yanındaki marinayı kullanabilecek. Evlerin fiyatları ise 950 bin TL’den 2 milyon 750 bin TL’ye kadar yükseliyor.

100 metre ilerisinde Kocakarı Plajı var

Valory Çeşme ile Dalyan’a değer katacak, özgün bir projeye imza attıklarını belirten Yiğitoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Yiğitoğlu, “Çeşme Dalyan’da hem taş ev, hem de denize sıfır konumda olan, müstakil bahçe avantajı sunan, teknenizi bağlama özelliği bulunan ve kat mülkiyet tapusu veren site konseptinde başka bir proje bulunmuyor. Valory Çeşme projemizin 100 metre ilerisinde de Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Kocakarı Plajı yer alıyor. Valory Çeşme”de ayrıca kapalı otopark ve açık yüzme havuzu da yer alacak” diye konuştu.

Yiğitoğlu Grubu’nun projeyi tamamen kendi özkaynaklarıyla geliştirdiğine dikkat çeken Emrullah Yiğitoğlu, gayrimenkul sektörüne uzun vadeli baktıklarını, önümüzdeki dönemde ise İzmir ve İstanbul’da konut ve işyerinden oluşan karma projeleri hayata geçirmek için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi