Davetsiz misafirleri tek bir tuşla korkutun!

Bosch’un CES 2017'de tanıttığı Senaryo Yöneticisi (Scenario Manager) ile günlük işleri telefondan yönetmek mümkün oluyor. Cihaz, hırsızları algılayıp içindeki sireni etkinleştiriyor ve ev sahibine anında mesajla haber veriyor

Bosch Akıllı Ev Uygulamasına yönelik Scenario Manager (Senaryo Yöneticisi) ise tek bir dokunuşla aktivasyon sağlayarak, gündelik işleri daha kolay bir hale getiriyor. Bosch Akıllı Ev Uygulaması, bir tablet veya akıllı telefon yardımıyla aydınlatmayı, ısıtmayı, duman ve hareket detektörlerinin kontrol ve takip edilmesini sağlıyor. Bosch’un ilk kez CES 2017'de tanıttığı Senaryo Yöneticisi (Scenario Manager), dumanı algıladığında cihaz içerisinde yer alan bir sireni etkinleştiriyor ve ev sahibine bir mesaj gönderiyor. Ayrıca davetsiz misafirleri korkutmak için de sirenin kullanılmasını sağlıyor.

Dünyada trend evi yoldan takip etmek

Bosch, kısa bir süre önce Almanya, Fransa, İngiltere, Avusturya, İspanya ve ABD'de twitter kullanıcıları arasında 6.265 kişinin katıldığı bir anket düzenledi. Buna göre, ağa bağlı ev, İngilizlerin ve Amerikalıların günlük yaşamlarında önemli bir yere sahip. Yoldayken bile akıllı evlerini kontrol edebilmek istediklerini söyleyen İngiliz ve Amerikalıların yüzde 60’ı, tren veya araçla seyahat ederken bunu yerine getirmek istiyor. İspanyollar, Almanlar ve Avusturyalılar da ise rakam yaklaşık yarısıyken, Fransızlar’da ise en az yüzde 45 oranında.

Emlakjet Haber

0 Takipçi