DKY On'un lansmanı gerçekleşti

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY On'un lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

"Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" isminin verildiği DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY On'un lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Birçok özelliği bakımından sadece Türkiye'de değil dünyada da ilklere imza atan DKY On projesinde aileler istedikleri manzarayı ve iç tasarımı seçebilecekler.

Kağıthane'de hayata geçirilen projeyle ilgili DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "DKY On gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept. Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Çok farklı paydaşları bir araya getirdik. Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum. Bu devrimin ilk adımını DKY On Kağıthane ile atıyoruz. DKY On’da şu an için birlikte çalıştığımız paydaş sayımız yenilerinin katılımı ile giderek artacak, gelişime açık bir konsept tasarladık. Toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar oluşturduk. Dünyada bir ilki gerçekleştirdiğimiz dijital topluluk portalımız sayesinde insanlar ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip etkileşim halinde olabilecekler. Bu yeni portal  ile birçok paylaşım ekonomisi uygulamasını entegre ederek projede yaşayanların kullanımına sunacağız" dedi.

Proje 1+1,5 ve 2+1+5 seçenekleriyle toplamda 205 konut, ticari ünite ve ofislerden oluşuyor. Fiyatların 309 bin TL'den başladığı projede 10 bin TL peşin, yüzde 15 peşin indirimi, 60 ay sıfır vade farkı gibi ödeme planları bulunuyor.

EmlakJet Haber

0 Takipçi