Dumankaya İnşaat ilk 500'de!

Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında 224. sırada yer alıyor.

Fortune Türkiye dergisi Türkiye'de faaliyet gösteren şirketleri büyüme hızı, karlılık, değerlilik yönünden her yıl değerlendirerek ilk 500'e giren şirketleri açıklıyor.

Fortune 500 Türkiye'nin Temmuz 2015'e açıkladığı 2014 rakamlarına göre Dumankaya İnşaat Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında 224. sırada yer alıyor. Aynı rapora göre, Dumankaya "En Hızlı Büyüyen Şirketler" kategorisinde 5. "En Karlı Şirketler" kategorisinde ise 12. sırada yer aldı.

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Fortune 500 Türkiye’de, bilgi paylaşımını kabul eden, şeffaflığı, kurumsal yönetim ilkelerinden biri olarak benimseyen şirketlerin yer aldığı bir çalışmada yer almanın ekonomik değer üretme noktasında bizim için önemli olduğunu düşünüyorum. 52 yıllık geçmişimizin kazandırdığı sektörel bilgi birikimimiz ve finansal, idari, operasyonel yönetim ilkelerimiz ile bugün geldiğimiz noktayı daha da ileriye taşıyacağımız kanaatindeyim. Bu başarımız, Türkiye ve dünyada şirketlerin mevcut finansal yapılarının değişmeye başladığı ve alternatiflerin arandığı bir dönemde finansal yönetim ilkelerimiz çerçevesinde sektörde attığımız öncü ve yenilikçi adımların bir sonucu. Bu başarımızı sürdürülebilir kılmak için gayretle çalışacağız" dedi.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi