Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDV avantajı

Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkması, yüzde 1 KDV avantajına sahip projeler arasında yer alan Dumankaya Mozaik’in yatırımcı nezdinde cazibesini artırıyor.

Kente kimlik katan projelerin uygulayıcısı Dumankaya İnşaat’ın, sağlık ve metro yatırımları ile öne çıkan Sancaktepe’de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı ile ilk günden yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Ruhsatlı projeler için geçerli olan yüzde 1'lik KDV avantajına sahip sayılı markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik, konut faiz oranlarının en uygun olduğu bu dönemde tüketiciye ön satış avantajları ile ev sahibi olma şansı tanıyor.

Fiyat avantajlarının yanı sıra ulaşım açısından da çok çeşitli imkânlara sahip merkezi bir konumda yer alan proje, 3. köprüye, metro istasyonuna, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına birkaç dakika mesafedeki konumuyla, hem yatırım hem de yaşamak için konut alacak olanlar için cazip fırsatlar sunuyor.

Her zevke ve her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplayan Dumankaya Mozaik, keyifli ve doğal bir yaşam alanı ile modern hayatı bir arada yaşama imkânı sağlıyor. Çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşamından çok hareketli bir şehir yaşamı sunan Dumankaya Mozaik’te bahçe tahsisli, teras deck tahsisli konutlar ile yüksek tavanlı-şömineli loft konutlar olmak üzere değeri artırılmış daireler, ayrıcalıklı fırsatlar ile yeni bir yaşam kurmak isteyenleri bekliyor.

Konsepti ile İstanbul’un önemli yaşam merkezlerinden biri haline gelecek projede 153 bin TL’den başlayan fiyatlarla stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut.

444 7 222

Emlak Jet Haber

0 Takipçi