Ege Boyu 2 . Etap’ta yaşam başlıyor

Eviya Gayrimenkul’ün ilk projesi Ege Boyu’nda ikinci etabında teslimler başladı. 672 konutluk projede yeni satışa sunulan dairelerin satışı da sürüyor. Ege Boyu’nda bugüne kadar 300’den fazla daire sahiplerine teslim edildi.

Egeli bir hayat yaşamak isteyenler için İstanbul Sancaktepe’de kurulan Ege Boyu projesinde yüzde 10 peşinat ve hemen teslim avantajıyla son bir fırsat sunuluyor.

114 bin 390 metrekarelik inşaat alanına sahip Ege Boyu Evlerinde lavanta ve kekikler, zeytin ve sakız ağaçları, mor salkım ve incir gibi Ege florasının İstanbul'da yaşayabilen güzellikleri hayat buluyor.

Ege'nin cumbalı taş evlerinden, ahşap görünümlü panjurlarına kadar özlediğiniz pek çok detayı barındıran Ege Boyu Evleri’nde kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center bulunuyor.

Arsa alanı 40 bin 548 metrekare olan Ege Boyu’nda konutların büyüklükleri 39.50 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. Ferah daire anlayışı ile projede tavan yükseklikleri brüt 3.25 metrekare olarak belirlendi.

Sancaktepe'de, TEM otoyoluna 1 km, Şile otoyoluna 3 km, Sabiha Gökçen havaalanına ise 12 km mesafedeki konumuyla dikkat çeken Ege Boyu, bir yıl sonra tamamlanacak Sancaktepe metrosuyla değerini daha da artıracak. EgeBoyu, yapılması planlanan 4000 yatak kapasiteli şehir hastanesinin de yanı başında yer alıyor.

Sinpaş GYO’nun iştiraki olan Eviya Gayrimenkul, Ege Boyu’ndan sonra ikinci projesi olan Ege Yakası’nın inşaat ve satış işlemlerini sürdürüyor. Ege Yakası İstanbul Atakent’te 42 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi