Emeklilerin bütçesine uygun projeler başlıyor

Türkiye Emekliler Derneği’nin DenizBank ile yaptığı işbirliği ile Bursa, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 81 ilde uygun fiyatlı projeler inşa edilecek. İlk etapta 500 konutu kapsayan Denizkent adını taşıyacak projelerde havuz ve otopark gibi imkanlar olacak

Emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için kolları sıvayan Türkiye Emekliler Derneği, DenizBank ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmayla ilk etapta İstanbul , Ankara ve Bursa'da emekliler için toplam 500 konutun inşası planlanıyor.

Birçok emeklinin ilerleyen yaşına rağmen kirada oturduğunu ve çok sayıda emeklinin kendilerine başvurduğunu ifade eden TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, bu kapsamda TOKİ yetkilileri ile iletişime geçerek, talebin yoğun olduğu illerde emeklilere ayrı bir kontenjan ayrılmasını istediklerini kaydetti. Dernek olarak bu sorunu çözmek için harekete geçtiklerini belirten Ergün, yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark alanı ile sosyal imkanlara sahip konutların emeklilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlandığını vurguladı. Ergün şöyle devam etti: “Projelerimizin ortak adı 'Denizkent' olacak. Bu ay içinde Bursa, gelecek ay İstanbul, ilerleyen aylarda ise Ankara'daki projenin temelini atacağız. Emeklilerin bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde bu iş birliğini 81 ilde hayata geçireceğiz. TÜED ve DenizBank güvencesindeki Denizkent, kısa sürede önemli bir marka olacak ve emeklilerimize kalite ve konforlu konut üreten bir misyonu üstlenecek."

Emlakjet Haber

0 Takipçi