Emlak piyasası Turkcell BİP’e 'Emlakjet' ile taşınıyor

Emlakjet.com, Turkcell’in anlık mesajlaşma uygulaması BİP’te yer alan ilk emlak bulma sitesi oldu. BİP uygulaması aracılığıyla Emlakjet.com’a ulaşan kullanıcılar, hem sektörel gelişmeleri yakından takip edebiliyor hem de aradıkları evi kolaylıkla bulma imkanına sahip oluyor

‘Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!’ sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan ‘Yeni nesil emlak bulma sitesi’ Emlakjet.com , hizmet verdiği kanallara bir yenisini ekledi. Emlakjet, artık Turkcell ’in anlık mesajlaşma uygulaması BİP’te de ev arayanlar ın ve sektörün nabzını yakından tutmak isteyenlerin yanında yer alıyor.

‘Keşfet’ bölümüne tıklamak yeterli

BİP uygulaması menüsünde “Keşfet” bölümünde yer alan Emlakjet.com hesabında, sektörden haberlere, yeni ürün ve hizmetlere, hayallerindeki evi süsleyecek ipuçları ve önerilere yer veriliyor. Emlakjet.com aynı zamanda belirli şehirlerde satılık ve kiralık konut , işyeri ve arsa bulma hizmetini de BİP’e taşıyarak, ev arama sürecini hızlı, kolay ve keyifli hale getirmeyi sürdürüyor.

Turkcell BİP aracılığıyla emlak piyasasındaki tüm gelişmeleri yakından takip etmek için Apple Store veya Play Store aracılığıyla Turkcell BİP uygulamasını indirmek ve “Keşfet” bölümündeki “Eğlence&Bilgi” ve “İş&Yaşam” kategorisinde yer alan Emlakjet.com’u takip etmek yeterli.

Emlakjet Haber

0 Takipçi