Emlakjet 3 yeni ürünle ev bulmayı kolaylaştırıyor

Gittigidiyor.com, Kariyer.net ve Sigortam.net gibi sitelerin sahibi olan iLab Holding bünyesindeki Emlakjet.com, sektörü ev bulmayı kolaylaştıran 3 yeni ürünle tanıştırdı. Bu 3 ürünle kullanıcılar ilk kez ilanları karşılaştırabiliyor, emlağın ulaşımını tüm detaylarıyla görebiliyor ve onları sevdikleriyle paylaşıp aynı anda bakabiliyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 513 2928 ktütükt 24 6 3435 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Gittigidiyor.com, Kariyer.net, Sigortam.net ve Arabam.com gibi önde gelen 11 web sitesinin sahibi olan risk ve girişim sermayesi platformu iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, sektörde ilk olan ve ev bulma sürecini kolaylaştıran 3 yeni ürün geliştirdi. Sektörde ‘ Yeni nesil emlak bulma sitesi’ olarak yerini alan Emlakjet, ‘Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet sloganıyla geliştirdiği bu ürünlerle hayal ettiği evi anında bulmak isteyenlere en büyük desteği vermek amacıyla yola çıktı.

Emlakjet, dinamizmini ifade eden yeni rengi, logosu ve kullanım kolaylığı sağlayan temiz arayüzü ve 'Sen o evi hayal et gerisi Emlakjet ’ sloganıyla iletişim kampanyasına başladı.

İlanları anında karşılaştırıp evini sevdiklerinle ara!

Emlakjet 3 yeni ürünle ev bulmayı kolaylaştırıyor

‘ Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, kullanıcıya yeni nesil bir deneyim sunan bu 3 ürünle ilgili şu bilgileri aktardı: “İlan Karşılaştırma, Ulaşım Bilgisi, Birlikte Arama başlığı altında sektörde ilk olan ve en doğru emlağı en önce keşfetme imkanı veren 3 yenilikçi ürünümüz var. Bu ürünleri pazarı analiz ederek, müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak geliştirdik. ‘İlan Karşılaştırma ’ ürünümüz sayesinde seçilen 4 ilanın aynı anda özellikleriyle yan yana görüntülenmesi mümkün oluyor. Kullanıcılar konut ilanlarını lokasyon, daire tipi, daire büyüklüğü, bulunduğu kat ve fiyatı gibi en temel bilgiler açısından kıyaslayabildiği gibi iletişim numaralarından anında ulaşarak bilgi alabiliyor. ‘ Birlikte Arama’ ürünümüz ile k ullanıcılar hayallerindeki evi ararken linkler arasında kaybolmadan oluşturdukları favori ilan listelerini mail yoluyla istedikleri kişiyle kolaylıkla paylaşabiliyor.

Bulduğun eve en yakın noktaları hemen öğren

‘ Ulaşım Bilgisi’ ürünümüzde ilanı merkez alarak yakın mesafedeki önemli yerlere ulaşım bilgisi ve uzaklığını görüntülenebiliyor. Bu sektörde bir ilk olan bu ürünlerin yanı sıra ‘Sokak Görünümü’ adlı ürünümüz de kullanıcılara oturdukları yerden evin sokağını gezebilme fırsatı veriyor.”

Emlak seri ilan sektöründe ilk 3 portal arasında

iLab Holding bünyesinde yapılan marka yatırımlarıyla ciddi bir ürün geliştirme süreci içine giren Emlakjet.com, kısa bir sürede ayda 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 5 milyon ziyaretçi ile emlak seri ilan sektörünün en büyük üç portalından biri oldu.

Emlak ofisleri ve bireyler tarafından oluşturulmuş 500 bine ulaşan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bir veritabanına sahip olan Emlakjet, bu ilanları kullanıcılara internet sitesi ve mobil işletim sistemleri üzerinden ulaştırıyor. Kullanıcılar Emlakjet üzerinden İstanbul’dan Van’a, tüm Türkiye’deki ilanlar arasında karşılaştırma yapabiliyor.

Sosyal medya hesapları

fb: Emlakjetcom (linki: https://www.facebook.com/Emlakjetcom/ )

tw: emlakjet (linki: https://twitter.com/emlakjet )

ins: emlakjet (linki: https://www.instagram.com/emlakjet/ )

pinterest: emlakjet (linki: https://tr.pinterest.com/emlakjet/ )

google+ : Emlakjet (linki: https://plus.google.com/b/100232569405025537978/ )

linkedin: Emlakjet (linki: https://www.linkedin.com/company/1275599 )

EndFragment

0 Takipçi