ERA Türkiye’ye ABD’den 2 ödül

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; ERA ‘En Çok Satış Yapan Gayrimenkul Danışmanı’ ve ‘En Çok Satış Yapan Broker’ kategorulerinde ödül almaya hak kazandı

Gayrimenkul danışmanlığı markası ERA Türkiye , 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen ve 25 ülkeden, 2700 temsilcinin katılımıyla her yıl bu tarihlerde düzenli olarak gerçekleşen ERA International Business Conferance’da (IBC) 2 dalda ödüle layık görüldü. Etkinlikte ‘En Çok Satış Yapan Gayrimenkul Kategorisi’nde ERA Kale Ofisi Gayrimenkul Danışmanı Sema Akçıl, ‘En Çok Satış Yapan Broker Kategorisi’nde ise ERA Patika Ofisi Broker’i Ahmet Akyaz ödül aldı.

Teknolojik altyapısıyla fark yarattı

ABD ve diğer ülkelerde bulunan ERA temsilcileri ile bir araya gelerek iş birliği görüşmeleri de yapılan ‘ERA IBC’de etkinlik süresince ülkelerin çalışma modelleri hakkında gerçekleşen sunumlarda ERA Türkiye‘nin çalışma modeli diğer ülkelerde yer alan ERA master franchise’lara örnek olarak gösterildi. ERA’nın teknolojiyi en iyi kullanan gayrimenkul danışmanlığı markaları arasında olduğuna dikkat çekilen konferansta ERA Global Başkanı ve ERA International CEO’su Sue Yannaccone ile ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay bir araya geldi.

Konferansta yaptığı konuşmada ERA’nın teknolojik altyapısıyla fark yarattığına değinen ERA Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, “4 yılı aşkın bir süredir sektörün en genç global gayrimenkul danışmanlık firması olarak ERA çatısı altında Türkiye’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. ERA gibi global bir yapının parçası olarak faaliyet göstermek hem bize hem de franchise ofislerimize büyük avantajlar sağlıyor” dedi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi