Evlere ‘yazlık’ havası verecek tüyolar!

Evde yapabileceğiniz ufak değişimlerle ‘yaz havasını’ hissetmek mümkün. Hafele uzmanlarının önerileri arasında bronz aksesuarlar kullanmak, fonksiyonel depolama alanları yaratmak ve mavi ve beyazı birarada kullanmak gibi tüyolar var

Bahar ve yaz ayları, güneşin evlerimize daha çok girdiği, yaşadığımız alanlarda kışın kasvetli havasından daha çok arınmak istediğimiz dönemler. Bir yazlık edinemesek bile, evlerimizi ‘yazlık’ ev havasına büründürmek, aslında o kadar zor değil. Hafele uzmanları, evlerimize nasıl daha ferah ve aydınlık bir dekorasyon vererek bunu yapabileceğimizi anlatan tüyolar veriyor.

Konfor, renkler ve aksesuarlar önemli

Yazlık mekanların dekorasyonunda, konfor ön planda olurken şıklık da bir o kadar önem taşıyor. Öncelikle yaz denince akla gelen iki renk ise mavi ve beyaz. Bu iki rengi, alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz. Tüm mekanda beyaz ve mavinin dinginliğine uyum sağlayacak bronz ağırlıklı ürünleri Häfele kendi kreasyonundan verdiği örneklerle şöyle kombinliyor.

Bronz aksesuarlar Country havası veriyor

Evinizin aksesuar ve donanımlarında alışılagelmiş krom veya çelik renkler yerine antik bronzu tercih ederek, bulunduğunuz ortamda country esintisi yaratabilirsiniz.

Häfele’nin, Akdeniz’in bohem ruhu, güneş ve bağbozumu renklerini taşıyan Toscana kapakları ile mutfak ve banyolar değişiyor. Bu konsepti klasik dokuları bugünün estetik anlayışıyla birleştiren antik bronz aksesuar ve donanımlarla tamamlayabilirsiniz.

Evlere ‘yazlık’ havası verecek tüyolar!

Çoğunlukla mekan darlığından veya dolap içerisindeki alanın yetersizliğinden dolayı çoğu zaman üst üste yığılmış eşyalarla karşı karşıya kalırız. Aslında pratik fikirleri uygulayarak evlerin görsel açıdan daha şık ve düzenli olmasını sağlayabilirsiniz.

Evlere ‘yazlık’ havası verecek tüyolar!_1

Häfele’nin özellikle mutfaklar için önerdiği Kafes Raf Sistemleri, dekoratif ve işlevsel amaçlı kullanım sağlarken, şıklığıyla da ön plana çıkıyor.

Evlere ‘yazlık’ havası verecek tüyolar!_2

Yaz mevsiminin en iç açıcı ve vazgeçilmez renkleri hiç şüphesiz beyaz & mavi ikisi. Hafele bu renklerin en güzel tonlarını bizler için banyo ve mutfak dolaplarının kulplarına taşımış.

Evlere ‘yazlık’ havası verecek tüyolar!_3

Emlakjet Haber

0 Takipçi