Fethiye'nin ilk AVM'si Eroğlu'na ödül getirdi

Eroğlu Gayrimenkul, Fethiye’ye kazandırdığı alışveriş merkezi Erasta Fethiye AVM ile prestijli mimarlık yayınlarından Arkitera tarafından “Yılın İşvereni Ödülü”ne layık görüldü.

Arkitera Ödülleri’nde Erasta Fethiye AVM’nin doğaya ve çevreye uyumlu tasarımı ödülü getiren en önemli özelliği oldu. Fethiye’nin ilk ve tek alışveriş merkezi Erasta Fethiye, bölgenin iklimi göz önünde bulundurularak inşa edildi.

Fethiye halkının görüşlerine göre yapıldı

Arkitera Ödülleri’nin törenine katılan Eroğlu Holding Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Saygıoğlu,toplumun ve çevrenin ihtiyacına uygun gayrimenkul projeleri üretmeyi ilke edinen bir kurum olarak aldıkları bu ödülden gurur duyduklarını söyledi.

Eroğlu Gayrimenkul, Erasta Fethiye AVM projesini, bölge halkının görüşleri doğrultusunda Fethiye Belediyesi ile hayata geçirdi.

Farklı yapısıyla Fethiye’ye yeni bir çehre kazandıran Erasta Fethiye AVM, bölgenin kalkınmasına da katkı sağlıyor.

Migros, Colin’s, Loft ve daha birçok markasıyla seçkin bir alışveriş imkânı veren Erasta Fethiye AVM’de 49 mağaza, süpermarket ve sinema salonu bulunuyor. Restoran ve kafeleriyle, yeşil alanlarıyla alışverişi keyifli hale getiren projede 326 araç kapasiteli kapalı, 119 araç kapasiteli açık otopark yer alıyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi