Fikirtepe’de kampanyanın tek temsilcisi Pana Yapı

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de başlattığı Brooklyn Park ve Brooklyn Life, ilçede GYODER kampanyası kapsamına giren projeler oldu. Şirketin Kartal'daki Eagle ve Çeşme'deki Jarden Eden projeleri de Ağustos sonuna kadar kampanyalı satışta

[if gte mso 9]> 0 0 1 202 1157 ktütükt 9 2 1357 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasında 4 proje ile yer alıyor. Kampanya’nın, kentsel dönüşüm projesinin yürütüldüğü Fikirtepe ’deki tek temsilcisi olan Pana Yapı, bölgedeki dikkat çeken projeleri Brooklyn Park ve Brooklyn Life’ın yanı sıra Kartal’daki Eagle, Çeşme’de ise Jarden Eden projelerini 1-31 Ağustos tarihleri arasında 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuyor.

stanbul’un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Yeni Fikirtepe’de sembol niteliğinde konumlanan Brooklyn Park, E5 VE TEM otoyollarının hemen yanında, iki metro istasyonu, metrobüs ve Marmaray bağlantısı ile 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli'nin hemen girişinde konumlanıyor. 140 bin kişinin yaşayacağı, 60 bin kişinin çalışacağı modern bir kente dönüşecek Yeni Fikirtepe'de, Brooklyn Park mimarisi ve donatılarıyla bölgenin merkezini oluşturacak. 14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Brooklyn park projesi toplam 732 konuttan oluşuyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen Brooklyn Park projesinde teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi