Garantili yatırım vaad eden projeler

Gayrimenkul yatırımını kira geliri ile amorti etmek isteyen yatırımcılar için gayrimenkul geliştiricisi şirketler kampanyalarında kira garantilerine de yer veriyor. Konuttan ofise ve devremülke kadar Türkiye’nin birçok yerinde kira garantili projelere rastlamak mümkün. İşte gayrimenkul yatırımcısı için kaçırılmayacak fırsat sunan ve daha güvenli yatırımlar vaad eden projelerden bazıları…

Studio City İzmir

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı Ortaklığı’nda inşa edilen ve 2015 Yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Studio City İzmir projesinde 4 yıl boyunca kira garantisi sunuluyor.  Satışların tüm hızıyla devam ettiği 300 konutluk proje, İzmir’de Gediz Üniversitesi’ne çok yakın bir lokasyonda inşa ediliyor. Konut fiyatlarının 90 ile 115 bin lira aralığında değiştiği Studio City İzmir projesinde 4 yıl boyunca aylık 600-700 lira kira geliri garanti ediliyor.

10 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin yeni etapları ile birlikte bin konut büyüklüğüne ulaşması planlanıyor. Full eşyalı olarak teslim edilen Studio City’de daire fiyatlarının yarısı kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Timeline Çanakkale

Mim İnşaat’ın 87 konutluk projesinde ilk yıl kiracı bulamayan yatırımcıya şirket kira garantisi sunuyor. 3900 metrekare arazi üzerine konumlanan ve günde 10 binin kişinin ziyaret ettiği lokasyonuyla proje  yatırımcıya cazip fırsatlar sunuyor. 400 yataklı devlet hastanesine 500 metre mesafede bulunan Timeline Çanakkale projesi, 4 ana yolun kesiştiği noktada yer alıyor.

Temmuz 2015 tarihinde teslim edilecek olan ve 1+1 ve 2+1 tipindeki konutlardan oluşan projede konutların yüzde 75’ine kadar olan kısmı için banka kredisi kullanılabiliyor.

Timeline Çanakkale,  binanın üzerinde konumlandırılmış Saat Kulesi ve özel tasarımıyla da oldukça iddialı bir yapıya sahip bulunuyor.

Loft  Dragos

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı’nın Maltepe’deki projesi Loft Dragos’ta konut alan yatırımcının evini 3 ay boyunca kiraya verememesi halinde  yatırımcının 12 aylık kirası karşılanıyor.

Loft Dragos projesi Erguvan İnşaat Demirbay Yapı Ortaklığı’nın, WBahçe ve WRoof konut projelerinin ardından inşa ettiği 3. Projesi. Satışların yüzde 20’sinin tamamlandığı projede 1+1 tipi daireler için bin 500 TL ile bin 650 TL arasında, 2+1 tipi daireler için bin 850 TL ile 2 bin 350 TL arasında, 3+1 tipi daireler için de 3 bin TL ile 3 bin 250 TL arasında kira geliri elde edilebiliyor.

Mayıs 2016 tarihinde teslim edilecek olan projede, banka kredisiyle alım yapmak isteyenlere yüzde 25 peşinat ödemeleri halinde 0.98 faiz oranıyla 120 aya varan vadelerle konut kredisi kullandırılıyor.

4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 15 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 100 konut ve alanları 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor.

Apron Home Alanya

Konya’da Stüdyo Palace projesiyle kira garantili daireler yapan Apron İnşaat projenin benzerini Alanya’ya taşıdı. Apron Home isimli projede 15 yıl kira garantisi sunuluyor.79 bin liradan başlayan fiyatlarla konutların satıldığı Apron Home projesinde 15 yıl boyunca aylık 800 TL kira garantisi veriliyor. Kira gelirlerinin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor.

1 Yıl Kira Garantili Devremülk

Kuşadası Davutlar’da DMY Grup tarafından satılan Ada Life projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde konutlar bulunuyor.  Hem termal hem de normal daireleri bir arada sunan projede 1 yıl kira garantili kampanya uygulanıyor.

Konumu itibariyle İzmir, Didim ve Bodrum üçgeninin ortasında olmasından dolayı yatırımcıların ilgi odağı olan proje, yüzde 80 prim garantisiyle satılıyor.

Hayat Tepe

Özak Gayrimenkul tarafından Bayrampaşa’da hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak. Toplam 546 konutluk projede stüdyodan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konut fiyatlarının 290 bin TL’den başladığı ve bir yıllık kira garantisi vaad edilen projede 1+1 daireler için 2 bin TL, 2+1 daireler için 2 bin 500 TL, 3+1 daireler için 3 bin 500 TL, 4+1 daireler için ise 4 bin TL aylık kira geliri sunuluyor. 30 Eylül’e kadar geçerli olan kampanyada kira kontratının geçerliliği daire teslimi ile başlıyor.

İstanbul Vizyon Park

Kuyaş Gayrimenklu tarafından Yenibosna’da hayata geçirilen İstanbul Vizyon Park projesinde dükkan ve atölyelerde 36 aylık sürede aylık 6 bin dolara kadar varan kira garantisi sunuluyor. İstanbul Vizyon Park projesinde atölyelerin büyüklükleri 200 metrekare ile 319 metrekare arasında, fiyatları ise 138 bin dolar ile 585 bin dolar arasında değişiyor. Dükkanların büyüklüğü  ise 382 ile 1395 metrekare arasında, fiyatları 1 milyon 442 bin dolar ile 5 milyon 263 bin dolar arasında bulunuyor.  Yüzde 20 peşinatla dükkan ya da atölye sahibi olunabilen Kuyaş İstanbul Vizyon Park projesinde teslimler hemen yapılıyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi