Gayrimenkul sektörü 10 Mayıs’ta biraraya geliyor

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek 15. Gayrimenkul Zirvesi, ‘İşimiz MeTRekare” teması ile 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da düzenlenecek. Zirvede gayrimenkul yatırım fonları, yabancı yatırımcı gözünden gayrimenkul ile metrekare ve yeni jenerasyon ilişkisi gibi konular masaya yatırılacak

[if gte mso 9]> 0 0 1 221 1266 ktütükt 10 2 1485 14.0 96 800x600 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli bir buluşma noktası haline gelen 15. Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “İşimiz MeTRekare” teması ile 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da düzenlenecek. Gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen zirve, zengin içeriği ve alanında uzman isimlerin katılımlarıyla yine yılın en değerli etkinliği olacak.

Emin Çapa ve Metin Hara da yer alacak

Zirve, “Yabancı Yatırımcılar Gözüyle Türkiye’de Gayrimenkul Sektörü”, “Gayrimenkulde Yeni Finansman Modeli: Gayrimenkul Yatırım Fonu, “Metrekare ve Yeni Jenerasyon İlişkisi”, “Rakamlar Bize Ne Söylüyor? “, “Metrekarenin Evrimi ve Yönetimi” gibi sektöre ilişkin birçok konu başlığını zirveye taşıyacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gayrimenkul sektörüne ilişkin birçok konuyu zirveye taşıyan GYODER, alanında uzman yerli ve yabancı önemli isimleri 15. Gayrimenkul Zirvesi’nde ağırlayacak. Açılış konuşmalarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın davet edildiği Zirve’nin,  öğleden sonraki açılışını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş gerçekleştirecek. Türkiye’nin en önemli gayrimenkul şirketleri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanların bir araya geleceği zirvede ünlü gazeteci Emin Çapa’da değerli görüşlerini ve yorumlarını paylaşacak. Zirve’nin en ilginç ve dikkat çekici ismi ise “ Farkında mısınız? ” başlıklı konuşmasıyla Yazar Metin Hara olacak.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi