Genç odalarında % 50 indirim Tepe Home’da

Okula dönüş sezonunda, genç odalarını yenilemek isteyenler için Tepe Home’da % 50 indirim ve 12 aya varan ödeme avantajı sunuluyor. Tepe Home’da bu kapsamda farklı zevklere hitap eden 5 farklı genç odası tasarımı var

Okulların açılma dönemi, aynı zamanda genç odalarını da yenileme dönemi olarak karşımıza çıkıyor. Tepe Home ’un gençler için özel olarak tasarladığı mobilya takımları uygun ödeme alternatifleriyle mağazalardaki yerini aldı. Okula dönüş sezonu için Tepe Home genç odalarında ‘’Yarısı Bizden, Yarısı Sizden’’ kampanya söylemi ile genç odalarını yenilemek isteyen tüm aileler için oldukça uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Tüm genç odalarında % 50 indirimin yanında 12 aya varan ödeme avantajı da yer alıyor.

Beyaz ağırlıklı, hafif, taze bir atmosfer yaratan ve gardrobu, yatağı, şifonyeri, komodini, kitaplığı ve yazı masasıyla Coco Genç Odası , pastel renklerle dinlendirici bir etki bırakan Dream Genç Odası, sütlü kahve ve antrasit renkleri ile meşe kaplı yüzeyleri sakin ve yalın tasarıma sahip Gray Genç Odası, pozitif enerji veren konseptiyle Samuel Genç Odası ile sadelikten yana olanların tercihi Lena Genç Odası, Tepe Home koleksiyonlarındaki seçenekler arasında yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi