Gökdeniz Kartal’da örnek daire hazır

Kartal Esentepe’de Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi, 7 bin metrekare alan üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede, 1000 metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare yeşil alan ve 204 adet konut bulunuyor. Tasarımı mimar Ömer Çamoğlu imzası taşıyan projenin Nisan 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projede, yarı olimpik ve çocuk havuzu, fitness, sauna, tenis, basketbol, cafe, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi gibi sosyal alanlar ve her daire için bir araçlık kapalı otopark yer alıyor. 26 katlı 2 bloktan oluşan projenin dikkat çeken bir diğer özelliği ise dairelerin tavan yüksekliğinin 3.20 olarak açıklanması. Ulaşım açısından avantajlı bir konuma sahip olan proje; Metro, deniz otobüsü, E5, sahil yolu, marina, adliye, hastane ve kültür merkezi gibi noktalara yakın bir konumda bulunuyor.

4 farklı kampanya

Konutların yarısı satılan projede, 1+1 daireler 370 bin TL’den, 2+1 daireler 535 bin TL’den, 3+1 daireler ise 745 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ödeme seçenekleri konusunda ise alıcılara; yüzde 50 peşin yüzde 50 için 36 ay sıfır faizle ödeme, yüzde 40 peşin yüzde 60 teslimde banka kredisi, yüzde 4 indirim yüzde 5 peşin yüzde 20 teslimde yüzde 75 banka kredisi yüzde 6 indirim yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi şeklinde ödeme olmak üzere 4 farklı kampanya sunuluyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi