GYODER’in yeni Başkanı Feyzullah Yetgin oldu

GYODER Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin seçildi. Yetgin, “Türkiye gayrimenkul sektörünün gelişiminde çok önemli bir rol oynayan GYODER, sektörde değişime imza atmaya devam edecek” dedi

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER ’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin seçildi. 2013-2017 yıllarında iki dönem başkanlığını yapan Aziz Torun’dan görevi devralan Dr. Feyzullah Yetgin, “Türkiye gayrimenkul sektörünün gelişiminde çok önemli bir rol oynayan GYODER, sektörde değişime imza atmaya devam edecek. Ortak amacımız, gayrimenkul sektörünün büyümesi, güçlenmesi ve Türkiye’nin daha güçlü bir ekonomiye sahip olmasına katkı sağlamaktır” dedi.

GYODER 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda 2017-2018 Dönemi seçilen yeni Yönetim Kurulu’nda asil üyeler, şu şekilde belirtildi: “Dr. Feyzullah Yetgin (Halk GYO), Abiş Hapikoğlu (Çalık Gayrimenkul), Ahmet Akbalık (Özak GYO), Avi Alkaş (JLL Türkiye), Aziz Yeniay (24 Gayrimenkul), Cansel Turgut Yazıcı (EVA Gayrimenkul Değerleme), Ersun Bayraktaroğlu (PwC), Füsun Yılmaz Phillipson (FYP Proje Geliştirme), Gökçe Meriçten (Ferko İnşaat), Prof. Dr. Gürsel Öngören (Öngören Hukuk Bürosu), Mehmet Kalyoncu (Kalyon Holding), Murat Atay (Garanti Mortgage), Murat Kalsın (Arkon İnşaat), Murat Kurum (Emlak Konut GYO), Neşecan Çekici (EPOS Gayrimenkul Danışmanlık), Ömer Faruk Çelik (EYG Grup), Özcan Tahincioğlu (Tahincioğlu Holding), Özlem Gökçe (Extensa İstanbul), Seba Gacemer (Sinpaş GYO), Süleyman Çetinsaya (Artaş Gayrimenkul), Turgay Tanes (İş GYO)”

Dr. Feyzullah Yetgin kimdir?

1970 doğumlu olan Dr. Feyzullah Yetgin, çalışma hayatına 1989 yılında Kale Kimya A.Ş.’de başladı. Daha sonra sırasıyla; Halk Finansal Kiralama A.Ş., Demir Finansal Kiralama A.Ş., Kent Finansal Kiralama A.Ş., Finans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de yöneticilik yaptı. 2003-2009 yılları arasında TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Yetgin, 2010 yılından itibaren Çalık Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Yetgin, misafir öğretim görevlisi olarak 2004- 2010 yılları arasında, Kadir Has Üniversitesi’nde Finans ve Bankacılık Yüksek Lisans programında Mortgage ve Seküritizasyon dersi verdi. Akademik Dergilerde yayınlanmış makaleleri ile Mortgage Sistemi: Türkiye (Teori – Uygulama) adlı kendisinin ve Gayrimenkul Değerlemesi konulu ortak yazılmış kitapları bulunuyor.

GYODER’in yeni Başkanı Feyzullah Yetgin oldu

Meclis’in onarımı çalışmaları sürüyor

Genel Kurul’a katılan üyelere, gerçekleştirdikleri önemli çalışmaları anlatan GYODER 2013-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Sektöre ‘Güç Birliği’ kavramını kazandırdık. Geniş katılımlı, geniş tabanlı bir yapı oluşturulup, her ölçekli bölgeden, her sektörel disiplinden temsilcilerin, yönetimde ve komitelerde bulunması ve onların bilgi ve deneyiminden yararlanılması gerekiyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin onarımı için GYODER üyelerinden oluşan konsorsiyum ile hızlı bir çalışma başlattık. GYODER üyesi 32 firma ile oluşturduğumuz ‘Milletin Meclisini Millet Yapar’ konsorsiyumu tarafından, Meclisimizin hasar gören bölümlerinde başlatılan onarım çalışmaları, büyük bir özenle devam ediyor. Sektörün gelişimini sağlayacak çok sayıda yasal düzenlemenin yapılmasında öncülük ettik. Doğru veri ve göstergeler sunduk” diye konuştu.

Emlakjet Haber

0 Takipçi