Hangi konut ve ofis projeleri ön talep topluyor?

Sonbahar gayrimenkulde yeni konut ve ofis projesi üretenler için lansman dönemi oldu. Henüz ruhsat süreci devam ettiği için veya satış ofisi kurulmadığı için resmi satışlara başlamamış olan projeler ön talep toplayarak, hem gelecek günlerin kendileri için tablosunu çıkarmaya çalışıyor hem de ilk başvuran eski müşterilerinin daha avantajlı duruma geçmesine imkan tanıyor.

İşte pek çoğu Eylül sonu ya da Ekim ayında resmi satışa geçmeyi planlayan konut ve ofis projelerinden ön talep toplama süreci devam eden projeler. Emlak Jet editörü sizler için derledi:

Riva Hills

Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini yapan Eyfel Yapı bu defa Riva’da Riva Hills isimli villa projesini gerçekleştiriyor. 40 milyon dolarlık proje Riva’da 52 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlanan 85 villadan oluşuyor. Ortalama metrekare fiyatları 3 bin 950 TL seviyesinde olan proje Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek.

İstanbul 216

Baysaş İnşaat Fikirtepe’de İstanbul 216’nın ruhsatını aldı, böylece satış sorununu aşmış oldu. Projenin inşaatına başlandı. Lansman  ise Eylül ayı sonunda gerçekleşecek, Ön talep toplama dönemi devam eden proje, 540 konuttan oluşuyor.

SeaPearl Ataköy

Kuzu Grup’un Ataköy’de hayata geçireceği Sea Pearl projesinde satışlar kısa bir süre içinde başlayacak.  80 Farklı konut seçeneği bulunan projede konut teslimlerinin Mart 2017’de yapılması planlanıyor.

Relax Göksu

İnvest Yapı ve Dema Konut’un Relax Göksu projesinde stüdyo ve 1+1 daire seçenekleri bulunuyor. Göksu deresine yakın lokasyonda inşa edilen projede ön talep toplanıyor.

Cadde 24

Ön talep toplama süreci devam eden Cadde 24 dükkanları ise bu ay sonu ön satışa çıkıyor. Halkalı’da yer alan proje 24 Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Esenler Kentsel Dönüşümü

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde de ön talep toplanıyor. Siyah Kalem Mühendislik İnşaat, Güryapı İnşaat ve Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan projede 950 konut yer alıyor.  Projede resmi satışlar 13 Ekim’de başlayacak .

Demir İnşaat İzmir

Demir İnşaat’ın İstanbul dışındaki ilk konut projesi İzmir’de yapılacak. Toplam 500 konuttan oluşan projede ön talep toplanıyor.

Zekeriyaköy Konut

Siyah Kalem şirketi tarafından İstanbul Zekeriyaköy’de yapılacak olan konut projesi Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Yeni açılan Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ve 2015 yılında açılacak 3. Köprü Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın mesafede bulunan proje 467 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine inşa edilecek ve 3 yılda tamamlanacak.

Gökdeniz Kartal

Gülsa İnşaat Bay Yapı ortak girişimiyle hayata geçirilen Gökdeniz Kartal, 204 konutluk butik bir proje. Metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL.

Avlu Kurtköy

Demirbaş Yapı Erguvan İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Avlu Kurtköy projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 650 TL seviyesinde bulunuyor.

Sinpaş Sancaktepe Projesi

Sinpaş GYO, lansmanını gerçekleştirmeye hazırlandığı Sancaktepe'deki yeni projesi için ön talep topluyor. Yaklaşık 900 konutluk yeni projede, 1 +1 'den 4+1 'e farklı ihtiyaçlara uygun daire seçenekleri bulunuyor

Osmangazi Konutları

Osmangazi Belediyesine ait 110 dönümlük arsanın yarısında konut projesi yapılacak. Çakırlı’da yapılacak konutlar için ön talepler alınıyor. Çarşamba günü başlayan form dağıtımında cuma günü mesai saati bitimine kadar 200 vatandaşın ön talep formu aldığı ve 70 vatandaşın formları doldurarak yeniden belediye hizmet binasına teslim ettiği kaydedildi. Vatandaşların talebine göre konut projesi şekillenecek.

Çekmeköy Dream Life

İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat ortak projesi olarak Çekmeköy’de inşa edilecek olan Çekmeköy Dream Life’ta konutlar  metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak. Ön talep sürecinin Ekim ayında başlayacağı proje, 6 katlı 2 blok halinde yükselecek. 89 konutluk proje, 4 bin metrekare arsa alanına sahip. Daireler 2016 yılı sonunda teslim edilecek.

Avrupa Konutları Kale

Ön talep sürecinin devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesi Ekim ayının ikinci yarısında satışa çıkacak. Artaş İnşaat'ın, Topkapı'da hayata geçireceği  proje, 14 blok olarak tasarlandı.  Konut, ticaret ve ofis bloklarına yer veren Avrupa Konutları Kale projesi 690 bağımsız birimden oluşuyor. 219 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin Haziran 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Alibeyköy Torunkent Projesi

Kiptaş Finanskent 2 Torunkent projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Ön talep sürecinin başladığı Torunkent projesinde satış ofisi henüz faaliyete geçmedi...

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan  proje, Eyüp Alibeyköy'de inşa edilecek.  26 blokta 4 bin 188 konut  yer alacak.

Townofis Projesi

Keleşoğlu’nun ofis projesi Townofis, Basın Ekspres Yolu’nda  inşa edilecek. Metrekare başına 4 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla projede  ön talep toplanmaya devam ediliyor. TOWNOFİS projesinde, 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark bulunuyor.

Emlak Jet Haber

Riva Hills

Hangi konut ve ofis projeleri ön talep topluyor?

Avrupa Konutları

Hangi konut ve ofis projeleri ön talep topluyor?_1

Sea Pearl Ataköy

Hangi konut ve ofis projeleri ön talep topluyor?_2
0 Takipçi