Havalimanı’nın karşısında % 30 fiyat avantajlı proje!

Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın karşısında inşa edilen ‘Babacan Port Royal’, aynı lokasyondaki projelere kıyasla % 30 daha ekonomik fiyatlarla satılıyor. 240 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede teslimler ise Mart 2019’da

Babacan Holding’in Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın karşısında bölgenin en karlı yatırımı olması iddiasıyla başlattığı ve toplam 4 blok, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşan ‘Babacan Port Royal’ projesi, aynı lokasyondaki projelere kıyasla % 30 daha ekonomik fiyatlardan satışa sunuluyor. Projede, alan büyüklükleri talebe göre şekillendirilebilen 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alırken, lansman öncesi daire fiyatları ise 240.000 TL’den başlıyor.

Örnek daireler gezilebiliyor

Örnek daireleri DGD Design tarafından tasarlanan Babacan Port Royal’in satış ofisine gelen ziyaretçiler stüdyo ve 2+1 daire tipinde iki ayrı örnek daire gezebiliyor. Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan ‘Babacan Port Royal’in bin metrekarelik kapalı alanı; sosyal donatılar için ayrıldı. Fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası gibi zengin sosyal donatı alanları mevcut. Yaklaşık 10 bin metrekare açık bahçe alanına sahip ‘Babacan Port Royal’de ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları da yer alıyor.

Teslimler Mart 2019’da

Yeşilköy Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda, E-5 üzerinde konumlanan ‘Babacan Port Royal’de teslimlerin Mart 2019’da gerçekleştirilmesi planlanıyor. Açık alışveriş merkezi keyfini yaşatacak toplam 80 adet mağazanın yer aldığı, CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy Deniz Otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakınlığı ile de dikkat çeken ‘Babacan Port Royal’, aynı zamanda birçok okul, hastane, AVM ve devlet dairelerine de yakın konumda yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi