HEP İstanbullular buluştu

HEP İstanbul'dan daire alanlar yeni yıl etkinliği kapsamında bir araya geldi.

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul projesinden ev alanlar yeni yıl kutlamaları için bir araya geldi. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı etkinlikte canlı müzk eşliğinde brunch yapıldı ve daire sahipleri keyifli dakikalar geçirdi.

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel kutlamayla ilgili, "Projenin lansman tarihi olan 30 Ekim’den bu yana ev sahibi olmayı düşünenlerin projeye ciddi bir ilgisi olduğunu görüyoruz. Yeni yıla sayılı günler kala böyle bir etkinlik yaparak hem yeni yıla erken bir merhaba demeyi, hem de daire sahiplerinin birbirleri ile tanışmalarını istedik. Hep birlikte çok güzel geçen bir buluşma oldu" dedi.

30 Ekim'de lansmanı gerçekleştirilen ve 4 bloktan oluşan HEP İstanbul'un ilk etap satışları kısa sürede gerçekleşti. İkinci etap satışlarında lansmana özel fiyat ve kampanyalardan yararlanmak için ise son gün 31 Aralık. Esenyurt'ta E-5 ve TEM bağlantı yolunun keşiştiği noktada yer alan proje 1424 daireden oluşuyor ve proje 2017 yılında teslim edilecek.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi