İnşaat sektörünün iş ortağı: Webplanlama

İnşaat sektörünü internetle tanıştıran Webplanlama, 2016 yılında ekibini büyüterek müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

İnşaat sektörüne internet iletişimi, planlama ve satın alma hizmeti sunan Webplanlama, her müşterisinin reklam geri dönüşüyle birebir ilgileniyor. Müşteri hizmet performansını korumak için yeni müşteri edinme konusunda seçici davranan firma; müşteri adaylarının vizyonuna, yaptıkları işin kalitesine ve en az 10 yıllık hedefine bakarak karar veriyor.

Dijital planlamalarını yaptığı müşterilerinin TV, gazete, outdoor alanlarındaki reklamlarını da güçlü partnerleriyle devam ettiren Webplanlama, sadece dijitalde değil, tüm medyada iletişimin nasıl yürütülmesi gerektiği konusunda rehberlik ediyor.

Ağaoğlu, Dumankaya, Sur Yapı gibi inşaat sektörünün öncülerinin medya planlamalarında interneti ilk kez kullandıran Webplanlama, 2008 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Milyar dolarlık hacme sahip müşterilerinin internet iletişimlerini, planlamalarını ve satın almalarını yapıyor, iş ortaklarının en az 5 yıllık iş planına ve sektör konumlandırmalarına göre oluşturduğu planlamalar, şirketleri en doğru müşteri kitlesine ulaştırıyor. EndFragment

EmlakJet Haber

0 Takipçi