Kartal’da balkonlu rezidanslar Çukurova’da

Çukurova Gayrimenkul’ün Kartal Soğanlık’ta başlattığı ve Eylül 2017’de teslim etmeye hazırlandığı Çukurova Balkon projesi, tüm rezidanslarının balkonlu tasarlanmasıyla öne çıkıyor. Örnek dairesi hazır olan 261 konutluk proje 2017 yılının Eylül ayında teslim edilecek

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da başlatılan Çukurova Balkon projesi, rezidanslarda görülmeye alışık olunmayan ‘balkon’ avantajını her dairesinde sunmasıyla farklı. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre 2 ya da 3 balkon, bazı 2+1 ve 3+1 dairelerde ise 30 metreye kadar teras bulunuyor. Bahçe katlarında 20 metrekare bahçe kullanım alanı ve bahçe çıkışları da mevcut.

Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre uzaklıkta yer alan proje, Aydos Ormanı’na çok yakın konumuyla doğaya yakın yaşamak isteyenlere de hitap ediyor. Ön tarafı Marmara Denizi ve Adalar, arka tarafı ise orman manzaralı olan projede 19 ve 20 katlı iki blokta 261 konut yer alıyor.

386 bin TL’den başlıyor

Brüt 66 metrekarelik 1+1’ler, 134 metrekarelik 2+1’ler, 163 metrekarelik 3+1’ler ve 273 metrekarelik 4+1’lerin tasarlandığı projede toplam inşaat alanı da 50 bin metrekare. Projede fiyatlar ise 386 bin TL’den başlıyor. Örnek dairesi hazır olan Çukurova Balkon’un Eylül 2017’de teslim edilmesi planlanıyor.

Otoparktan dairelere geçiş yapılıyor

Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan projede ayrıca 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Çukurova Balkon’un sosyal alanları içinde; açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor.

Zemin kattaki kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Otoparktan dairelere geçiş yapmak da mümkün. Zemin katta bulunan depo alanları ise ardiye olarak kullanabiliyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi