Konutta ayın en renkli lansmanları başlıyor

Kasım ayının son haftası konut lansmanları açısından son derece renkli geçmeye aday. Anadolu Ateşi’nin şov yapacağı lansmanlardan dünyaca ünlü tasarımcıların katılacağı lansmanlara kadar pek çok toplantı gayrimenkul sektörünü heyecanlandıracak. Emlak Jet editörü ayın son günlerindeki etkinlikleri sizler için derledi:

Starck Etiler’den sonra şimdi de Güneşli’de

Dünyaca ünlü tasarımcı Phillippe Starck’ı Türkiye’de Etiler’deki Yoo markalı konut projelerinde tanımıştık. Şimdi ünlü tasarımcının yeteneğini Güneşli’deki bir konut projesinde inceleme imkanımız olacak. Mar Yapı'nın Güneşli'de hayata geçirdiği "G-Yoo inspired by Starck" projesinin basın lansmanı 24 Kasım'da Güneşli’deki G Plus satış ofisinde saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Konut tüm boyutlarıyla tartışılacak

Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün yapı taşı “konut”u, tüm boyutlarıyla ele alan Konut Konferansı bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek. 25 Kasım tarihinde Yapı Endüstri Merkezi’nde yapılacak konut konferansı bu yıl “Önemli olan büyüklük mü” sorusuyla sektöre ayna tutmayı hedefliyor. Dünyadan çağdaş mimarlığın öncü isimlerinin katılacağı konferansta sektörü ilgilendiren güncel konular da masaya yatırılacak.

Bilişimin devi de inşaat sektöründe

Haftanın kayda değer bir diğer etkinliği de yine 25 Kasım Salı günü gerçekleşecek. Seba Office Boulevard projesi Radison Blu Hotel’de düzenlenecek bir basın toplantısı ile vitrine çıkartılıyor. Proje, Türkiye’nin bilişim teknolojileri lideri Index Grup’un sektördeki ilk projesi olması açısından önem taşıyor. Index bu projede Seba İnşaat ile ortaklık yapıyor.

Yeni İstanbul’un merkezinde bir proje

Yeni İstanbul’un merkezi olarak lanse edilen Başakşehir’de 94 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek olan Evvel İstanbul da yine bu hafta vitrine çıkan projelerden. Emlak Konut GYO, İntaya, EYG Gayrimenkul Geliştirme ve İntes ortaklığında gerçekleştirilen proje, 26 Kasım Çarşamba günü basın toplantısı ile duyuruluyor. Toplantının yeri Beşiktaş Four Seasons Otel.

Hayatı çok sevme yeri

Ataşehir'de ofis ve mağazalardan meydana gelen Bulvar 216, yatırımcısı Özak GYO tarafından "Hayatı çok sevme yeri" sloganıyla hayata geçiriliyor. Bulvar 216'nın basın lansmanı 28 Kasım'da Batı Ataşehir’deki satış ofisinde yapılacak.

Projenin halka ilişkin lansmanı ise çok daha renkli. Ataşehir Bulvar 216, 29 Kasım’da misafirleri için birbirinden renkli ve neşeli etkinliklerle dolu bir program hazırladı. 93 ülkede 35 milyondan fazla izleyiciye ulaşan dansın dehası Anadolu Ateşi’nden, latin müziğinin en tanınmış isimlerinden Ayhan Sicimoğlu’na kadar pek çok renkli şov, Bulvar 216 projesi için sahne alacak.

Emlak Jet Haber

Konutta ayın en renkli lansmanları başlıyor

Konutta ayın en renkli lansmanları başlıyor

Anadolu Ateşi de sahne aldı

Konutta ayın en renkli lansmanları başlıyor_1

Evvel İstanbul

Konutta ayın en renkli lansmanları başlıyor_2
0 Takipçi