Kuzu Grup’tan Ankara’ya iki yeni yatırım

Kuzu Grup, Oran ve Yıldız’da iki karma projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Kuzu Grup, Kuzu Effect ve Kumru Ankara projeleri ile Ankara’ya 2 yeni yatırım yapmaya hazırlanıyor. Kuzu Effect, birçok önemli markayı bir araya getiren açık çarşısı ve sınırlı sayıdaki rezidans/loft/stüdyo daireleri ile Oran’da ihtişamlı bir yaşam sunuyor. 30.730 metrekare arsa alanına sahip olan projede orman ve göl manzaralı 230 konut, 44 ofis ve açık çarşı yer alıyor. Projenin rezidans bölümünde 1+1’den 5+1’e kadar daireler, loft bölümünde  4+1 ve 5+1 daireler, stüdyo bölümünde ise 1+1, 2+1 daireler ve home ofisler bulunuyor. 2017 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan projenin mimarisinde ise Emre Arolat’ın imzası yer alıyor.

Ankara’ya inşa edecekleri projelerle ilgili bilgi veren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, Kuzu Effect’in TOKİ ile arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle hayata geçirilen bir proje olduğunu söyledi. Kuzu ayrıca, Kuzu Effect ve Kumru Ankara projelerinin yatırım tutarının yaklaşık 1 milyar TL olduğunu belirtti. Projede yaklaşık 8 bin 200 metrekare yeşil alan bulunduğuna dikkat çeken Kuzu, Leed Gold almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kuzu Grup’un Ankara’da inşa edeceği ikinci projenin ismi ise Kumru Ankara. 1+1’den 5+1’e kadar değişen farklı konut seçeneklerinin yer aldığı projenin en çok dikkat çeken özelliği katta sosyal tesis bulunması.  10. 609 metrekare arsa alanı üzerinde 60.216 metrekare inşaat alanına sahip projede, 164 konut ve 1 adet açık çarşı yer alıyor. Projenin 2017 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

Kuzu Grup’tan Ankara’ya iki yeni yatırım

Kuzu Grup’tan Ankara’ya iki yeni yatırım_1
0 Takipçi