Mahal İstanbul'da sezon açılışı 109 bin lira

Mahal İstanbul sezonu 109 bin liradan başlayan fiyatlarla açıyor. Esenyurt-Beylikdüzü lokasyonunda yükselen proje, farklı mimarisiyle öne çıkıyor.

Beylik Yapı ve Buket İnşaat ortaklığında İstanbul'un gelişen bölgelerinden biri olan Esenyurt-Beylikdüzü lokasyonunda inşa edilen Mahal İstanbul'da daire satışları, yeni sezonda da devam ediyor. Dairelerin 109 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projede özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Mahal İstanbul 148 seçkin aileye hitap ediyor

Sakinlerine yaşanır bir dünya sunan projede daire sahiplerine özel peyzaj alanları, yürüme parkuru, dinlenme kamelyaları ve sosyal yaşam alanları sunuluyor. 148 rezidans daireden meydana gelen projenin yüzde 60'ı yeşil alandan meydana geliyor. 3 blok halinde yükselen Mahal İstanbul'da 1+1’den 3+1’e kadar farklı alanlara sahip rezidans dairelerin yanı sıra 7 adet mağaza bulunuyor. Projede resepsiyon hizmetlerinin yanı sıra fitness center, kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk havuzu, sauna, Türk hamamı, duş odaları, hobi odası, çocuk oyun odası, cep sineması, karaoke odası ve vitamin bar gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca basketbol, tenis, voleybol, mini futbol sahası, özel peyzaj alanları, süs havuzu ile yürüyüş ve koşu parkuru da mevcut. Her daireye açık ve kapalı otoparkın tahsis edildiği projede 7/24 güvenlik hizmeti ile birlikte kapalı devre kamera sistemi de tasarlanıyor.

Panoramik cam farkı

Etkinlik ve toplantı salonunun da yer aldığı Mahal İstanbul'da daireler, intercom bağlantısı, merkezi sistem ısıtma ve panoramik cam tasarımları ile teslim ediliyor. Her blokta iki asansörün bulunduğu projede bahçeli daireler de yer alıyor. Projede konutlar 109 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Hastane ve eğitim kurumlarına yakın

Metrobüse yürüme mesafesinde inşa edilen projenin 1 km çevresinde alışveriş merkezleri, semt pazarı, özel hastane ve poliklinikler, eğitim kurumları gibi çok sayıda hizmet merkezi mevcut. Mahal İstanbul'un satış ofisi, Esenyurt Atatürk Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, 6 numarada yer alıyor.

0212 428 65 65

Emlak Jet Haber

0 Takipçi