Mahal Sancaktepe'de Anneler Günü kampanyası

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da Anneler Günü kampanyası başladı.

Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak bir kampanya düzenledi. Anneler Günü’nü de içine alan Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya "Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde" adını taşıyor. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor.

Kampanyayla ilgili Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Küçük büyük herkesin hayatında önemli bir yer tutan annelere biz de düzenlediğimiz kampanya ile destek olmak istedik. Kiradan kurtulup bu yazı kendi evinde geçirmek isteyen tüm anneleri ve anne adaylarını kampanyadan yararlanmaya bekliyoruz" dedi.

31 Mayıs'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamındaki projeler 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Sosyal imkanların da oldukça dikkat çektiği projelerde açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol alanı ve ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitness center, kapalı havuz, 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve açık otoparklar bulunuyor. 0216 311 66 67

Emlak Jet Haber

Mahal Sancaktepe

Mahal Sancaktepe'de Anneler Günü kampanyası

Mahal Sancaktepe Ada

Mahal Sancaktepe'de Anneler Günü kampanyası_1
0 Takipçi