Mall of İstanbul açılış için geri sayımda

Torunlar GYO tarafından Başakşehir'de 1 milyar lira yatırımla hayata geçirilmek üzere olan Mall of İstanbul'un alışveriş merkezi bölümü 16 Mayıs'ta açılıyor.

Torunlar GYO tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Mall of İstanbul'un AVM kısmı 16 Mayıs'ta açılıyor.  AVM'de mağazaların dekorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AVM'nin kiralanılabilir alanı 156 bin metrekare. Migros, Zara, YKM, Debenhams ve Decathlon  en önemli kiracılar arasında gösteriliyor. Türkiye'nin en büyük AVM projesi olan Mall of İstanbul'da mağazaların yanı sıra eğlence merkezleri de bulunuyor.

İçerisinde 350 mağazanın bulunduğu Mall of İstanbul, dünyanın en iyi markalarını Türkiye'ye getiriyor. Bu markalar  arasında H&M home, Mango Rebel yer alırken, Debenhams yeni hali ile Türkiye'deki ikinci mağazasını Mall of İstanbul'da açıyor. Ayrıca, Victoria's Secret'ın Türkiye'deki tam konsept ilk mağazası 1000 metrekarelik alanı kaplayarak Mall of İstanbul'da bulunacak.

Mall of İstanbul  en çok çocuk mağazasına sahip AVM olacak. Toyzz Shop ise 600 metrekarelik mağazasını burada açarken,  LCW ve Defacto iki katlı ilk mağazalarını burada hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin ilk kapalı eğlence parkı olan MOİPARK da Mall of İstanbul'da açılacak, eğlence parkında dev salıncaklar ve korku oteli bulunacak.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi