Manzara Adalar Kartal'ın değerini yükseltiyor

İş GYO'nun Kartal'da adalar manzaralı projesi Manzara Adalar'ın lansmanı bugün gerçekleşti.

İş GYO'nun Kartal'da yükselen projesi Manzara Adalar'ın lansmanı bugün gerçekleşti. Üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, satılabilir/kiralanabilir nitelikte restoran, kafe, market alanlarıyla da her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlandı.

Toplamda 975 daireden oluşan projede, stüdyo daireden 5+1'e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte konut bulmak mümkün. Sosyal olanaklar bakımından da alıcıları memnun edecek Manzara Adalar'da, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 m2’lik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları bulunuyor.

D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika mesafede konumlanan proje aynı zamanda ilçedeki hastane, adliye, tren istasyonu ve metro durağı gibi kritik noktalara da oldukça yakın.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes projeyle ilgili olarak, “Çağdaş insana ve çağdaş kentlere yakışan mekânlar oluşturma misyonuyla hareket eden İş GYO, her yeni projede iş yapış biçimi, organizasyon yapısı, kurumsal değerleri ve yönetim anlayışıyla portföy büyüklüğünü istikrarlı bir şekilde yıllar itibarıyla artırmayı hedefliyor. Bugün ise her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış, şehir hayatının kalbinde huzur vadeden, Manzara Adalar projemizi gururla sunmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi. Manzara Adalar hem sosyal olanakları hem ulaşım imkanları hem de başarılı ve konforlu yapısal özellikleriyle siz alıcılarını bekliyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi