Maslak 1453’ün teraslı ofis bloğu satışa çıkarıldı

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde ilk ofis bloğu satışa sunuldu. Doğa manzaralı ve her ofise ait terasın yer aldığı 258 ofis, 0.99 faiz oranı ve yüzde 10 peşin ödeme ile satılacak. Bu yıl teslim edilecek ofislerin metrekare birim fiyatları da 3 bin 500 dolar ile Maslak ortalamasının altında

[if gte mso 9]> 0 0 1 331 1890 ktütükt 15 4 2217 14.0 96 800x600 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak’ta inşa ettiği Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan ofis leri ilk kez satışa çıkarıyor. Toplam 258 adet ofisin yer aldığı projede metrekare birim fiyatları KDV dahil 3 bin 500 dolardan başlıyor. Yüzde 10 peşinatla ofis sahibi olunabilen projede yüzde 0.99 faiz oranı ile taksit imkanı sunuluyor. Ofislerde satın almalarda ortaya çıkan yüzde 18’lik KDV’yi de Ağaoğlu Şirketler Grubu karşılıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu , bugün düzenlediği basın toplantısında satışa çıkardıkları ofis bloğunu tanıttı.

Maslak 1453’ün teraslı ofis bloğu satışa çıkarıldı

Günlük insan trafiği 50 bini bulacak

Spor ve yaşam kompleksi My Club’ın yanıbaşında yer alan ofislerde ticari hayatın başlaması ile günlük insan trafiğinin 50 bini bulacağı tahmin ediliyor. Türkiye ve dünyanın en önemli akslarından biri olma yolunda ilerleyen İstanbul’da, Maslak ’ın Türkiye ve dünya ticareti için oldukça önemli bir yere sahip olacağını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu , “ Maslak bölgesinde ofis fiyatları ortalama 5-6 bin dolar civarında. Biz ortalamanın çok altında bir rakamla satışa çıktık. Ofislerimiz, hem bireysel yatırımcılarımıza hem de küçük ve orta ölçekli ticari şirketlerden oluşan müşterilerimize hitap ediyor” dedi.

Ofis bloğunun, iş aksının ve hayatın kesiştiği Maslak ’ta metroya yürüme mesafesindeki konumunun yanı sıra Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Üçüncü Köprü bağlantı yollarına erişim anlamında da oldukça uygun bir konumda olan.

10 yılda kendini amorti edecek

Toplu satış düşünmediklerini ancak diğer ofis ünitesi olan ve üç ikiz kuleden oluşan F Blok’unu sonraki dönemde daha kurumsal ticari müşterileri için satmayı düşünebileceklerini paylaşan Ağaoğlu, “Yatırımcılarımızın satın aldıkları ofisler, Maslak bölgesinin cazibesinden dolayı kira gelirleriyle kendilerini yaklaşık 10 yılda amorti edecek” dedi.

Leed Gold sertifikası adaylığı ile iş hayatından kopmadan doğa ile iç içe olma fırsatı veren projede her ofise ait bir teras bulunuyor. Ofis müşterilerine ulaşmak isteyen kişi ve kurumlara, özel asistanlar aracılığı ile 24 saat kesintisiz hizmet verecek My Assistant da projede mevcut.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi